Vzdevki
Joj, sorry, sem se zatopil nekam globoko v te strani, pa sem spregledal.
Sem si kar mislil, kaj te intrigira: pa je ne pričakuješ, da ti bom resno odgovoril,
Torej, najprej se kličeva z ah, oh, uf, in podobnim, proti koncu pa me ona vedno pokliče z : “Ma gejnji, ku bu watrok!”
Jaz pa njo : ” Ma na gejnjem, tudi če bo wasu!”
Šit, spet sem pri žvalih.
srček, miško, ljubček, včasih, v šali tudi šefe, ali pacek, ali smotko….
Sašo, to ni res, pa od kje jih ti produciraš. Le zakaj si že oddan. Tvoja mora bit pa res srečna , da te ma. Nkol ti ne zmanjka.
Drž se, Kaja
Misek : ) Topolino mio!
Kaja hvala, ji bom sprintal. (se hecam)
Če mi dovoliš, bi te nekaj vprašal. (pa saj mi niti ne moreš ne-dovolit tu čez, ha)
Vidim, da si mojstrica v poznavanju “planetarnega” področja ljudi, pa sem ti en dan mailal vprašanje za astrološko analizo. Žal je bila ena greška, pa ni bilo sporočilo poslano. Ker me vseeno zanima, bi rad, če mi lahko sporočiš e-mail.
Žal, me sedaj ne bo do torka, tako da se verjetno “bereva” takrat.
Lep vikend ti želim, Sašo.
Ni problema, piši mi na [email protected]. Bova pogledala, kako so bili postavljeni planeti ob rojstvu in kaj so dobrega oz. slabega naredili.
Si piševa, Kaja
ja jaz tut. zraven tvoji policikličnih grapefrutic sem skor crknla od smeha
jaz sem pa lubica. Mogoce sem pa res samo lubica?! To je sedaj vprasanje?!
Moj je hani, zlati, srce, piko, po sexu pa mu rečem dober fukač!
A, ja se ribica mi rece!
debil, bedak, neumnez
piko moj
Meni je pa enkrat ena sama rekla “sedaj imaš pa svojo fukico” :))))))))))))))
Mišk, srčk, muck, sončk, cukr, medo.. v šali tud frajer..
Mam pa eno vprašanje.. Zadnjih par mescov se videvam z nemcom ki je pr nas na izmenjavi, pogovarjava se v angleščini ampak ful nimam idej kako bi mu rekla oz. niti ne poznam kej dosti lušnih izrazov.. se mi vsi zdijo bolj ženski tlo da bom vesela kšnih lušnih predlogov 🙂
Mislim, da Angleži že po definiciji jezika nimajo spolov in so izrazi kar unisex (honey, darling, … ipd).
Nemški je pa … Schatz, Schatzi, Liebling, …
Ne vem … vprašaj ga. ;)))
kaja , 01.08.2001 ob 20:43
SRČEK
big dick
Forum je zaprt za komentiranje.