Najdi forum

Vzburja ga, da si me predstavlja z drugimi

Nevem kaj naj si mislim… partner je v postelji ze veckrat imel idejo, da bi si predstavljala kako me obdelujeta dva druga moska na prav nizkoten nacin.. meni se tole zdi gnusno.

Kdo tukaj, ki je dozivel kaj podobnega?

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

T.i. rollplay. Zakaj pa ne? A nimaš nobene seksualne fantazije? Na dolgi rok ne bo šlo, če se ne moreš sprostit in uživat. V seksu. Seks je lahko dober in čudovit 😉

Verjetno te ne ljubi. Tako bi si jaz predstavljala in dojela stvar.
Naj pa moski raje komentirajo in ti obrazlozijo.

Imam enako “težavo”, le da sem jaz na drugi strani. Da pojasnim: imam krasnega partnerja, skupaj sva dobra 4 leta, imava se res super, se ljubiva, spoštujeva in ceniva. Iz prejšnjega zakona imam deklico, ki jo je vzel za svojo in se prav tako tudi onadva super razumeta.
Sva v zgodnjih 30ih, imava ok službo, v kateri sva zadovoljna, zasluživa nadpovprečno, skratka, nič nam ne manjka, zveza pa (kot rečeno) lepo napreduje, načrtujeva tudi naraščaj. Seks je fenomenalen, še z nikomer se nisem tako ujela. Oba izgledava zelo dobro, skrbiva zase, skupaj se ukvarjava s športom. Me pa muči ena stvar. Če/ko si ga med najinim seksom predstavljam, da seksa z drugo, me to ZELO vzburi in hitreje pridem do orgazma. Ne gre za to, da bi si želela, da se to dejansko tudi zgodi, saj me misel na to potre. Gre za samo predstavo, kako bi izgledalo, če bi to počel z drugo. Včasih se vprašam, ali je takšna fantazija normalna? Ljubim ga, kot nisem še nikogar, pri sebi zaznam tudi )občasno) ljubosumje, saj je ostalim ženskam precej privlačen in so kdaj res neposredne pri osvajanju – tega ljubosumja ob prejšnjih partnerjih nisem zaznala ali pa sem res redko. Ne želim, da se kaj takega uresniči ali da bi lahko gledala, kako seksa z drugo, pogleda na to zagotovo ne bi zmogla. Sama predstava o tem (v mislih) pa me res vzburja, postanem še bolj aktivna, po domače povedano “podivjam”, na tej točki po navadi seks postane še boljši, vrhunski, večkrat tudi hkrati doživiva orgazem. Mu pa tega nisem povedala…nekako se bojim odziva, ki bi lahko bil negativen. Tega ne počnem vsakokrat, ko seksava, recimo da pri vsakem 3. seksu. Na tem mestu nekako pričakujem mnenje enega od strokovnjakov, ki odgovarjajo na forumu. Sama ne bi želela soditi druge, ali je to normalno ali nenormalno in ali gre za ljubezen ali ne. Vem pa, da mene to muči, ker partnerja ljubim in spoštujem in ta moja fantazija morda res ne ustreza v ta kontekst ljubezni in spoštovanja. Ali pač?

(M, 49) Ker ni nihče od strokovnjakov nič odgovoril, bom jaz. Ker imam podobne fantazije, že leta, pred internetom, da tukaj ne bo spet vsega kriv internet.

Malo sem prebral o tem in se pogovoril z mojo novo. Kar sem našel na internetu in na pogovornih forumih a la reddit, fantazija ni neobičajna. Odvisno od osebe, nikakor to ne pomeni ne-ljubezni. Obratno, mene vznemirja to samo za osebo, ki mi je blizu.
Ena izmed razlag je bila, da je moški /ženska ponosen na svojega partnerja, v smislu, kako je zaželjen pri nasprotne spolu. Druga, do katere sem prišel sam, je, da mi to dol dajanje z npr. še dvema kaže na to, da je moja partnerica seksulja in seveda za večino moških je to lahko vznemirljivo (v kuhinji kuharica, v postelji packa).
Tretje, ko neobremenjeno gledaš partnerja med seksom in uživanjem, se mi zdi izredno vznemirljivo.

Pod črto: slovencem mogoče malo manjka odprtosti pri teh stvareh. Moja pravi, da bi šla v kakšen klub (Berlin, Udine, …), ko bo norija mimo, zato, da se lahko dala dol anonimno (in jaz kakšno), brez nevarnosti zaljubljanja. Hkrati pa si zaupava fantazije in že pogovor o tem je lahko včasih dovolj… ali ji jaz šepetam, kako jo porivajo mišičasti tipi… in ji pride kot….

Ne, to nikakor ne pomeni, da te ne ljubi. Pomeni, da ima živahen fantazijski svet in da bi bilo dobro, da se pogovarjata o tem brez gnusenja in obtoževanja. Mogoče bo sčasoma kaj nastalo, mogoče bo ostalo pri pogovoru. Bog požegnaj.

Jaz sem doživel oz. doživljam.
Za povprečnega Slovenca/ko je to preveč, ampak obstaja znanstvena hipoteza za to.
In sicer ponos nad želenostjo svojega partnerja. Jaz sem pri sebi ugotovil tudi, da enostavno rad vidim partnerko, kako uživa v spolnosti.
Zaradi tega nimam nič manj rad. Se pa pri tem lahko zaplete, zato sva zmenjena, da ko bo mimo vse skupaj, greva mogoče v Berlin ali Udine, da je vse skupaj anonimno in ni nevarnosti na dolgi rok….To je namreč njena skrb – ženske se pogosto rade zaljubite. 🙂
Pogovarjajta se o tem – že pogovor brez obtoževanja je včasih dovolj….Će bo kaj več, toliko bolje.

Fantazija da mož opazuje ženo z enim ali dvema ali večimi moškimi ni nenavadna ali čudna jih ima veliko moskih. Nekateti upajo brez težav priznati vecina jih skriva. Tudi sam sem med temi. Pa ženo ljubim  in spoštujem ter sem ponosen nanjo in ravno tukaj pride do vzburjenja. Vzburja me da si mojo ženo želijo tudi drugi moški in ter da je “packa v postelji ” sicer aktivno sodelujem in tudi imava stalnega prijatelja za to tako da nekaj menjujeva ne. In tudi njo vzburja podobno tako da ne siliva drug drugega v nekaj kar bi počel na silo. Najin zakon pa zaradi tega nic ne trpi pravzaprav funkcionirala in se razumeva se bolje …več je komunikacije med nama , spostovanja in zaupanja…ničesar si ne skrivama. Slovenci se v Evropi kar se tiče spolnosti veljamo za zaprte , med tem ko je v Evropi tega ze precej swinger klubi , sex kina itd..ni čuden in verjami da te ljubi…ponos do tebe in spostovanje pa je to kar ga vzburja ter misel na to kako si poredna. Pogovorita se …skupaj pogledata kak pornič na to temo pa je . Potem pa bos videla ker okrog tebe je pravgotovo kje kak tip ki ti je všeč  in kdaj vklopišvfantazije … tako da ni tu nic nagnusnega. Lp Panther

Moje osebno mnenje je precej-precej drugačno. Z mojo boljšo polovico sem imel možnost, da bi šli v troje z žensko, je ona predlagala čisto na začetku veze. Jest sem rekel ne, ker sem bil prvič v življenju zaljubljen na pravi način, ko sem jo vprašal od kje ideja, je rekla, da je mislila, da si tega želim je pa razmišljala, ali je biseksualka.

Mine nekaj časa, še enkrat odprem to debato, ker me je zanimalo kaj ji je takrat dogajalo, pravi, da si sploh ne predstavlja kaj je takrat mislila, ker če bi šli v to, ne ve kako bi preživela del, da bi se jest slučajno drugi posvetil. Skratka, nobeden od naju tega nebi preživel, ker se gre za izjemno specifično povezanost, ki jo imava.

Sem pa enkrat tudi delal nekaj za en swing klub v Sloveniji in sem malo spoznal to sceno. Doumel sem, da si niti na približno ne morem predstavljati miselne procese, ki jim grejo v glavi. Jest osebno bi takoj na to zadevo rekel prvenstveno, da mu je vseeno zate, ampak kot sem rekel, sem videl pri swingerjih, da niti ni nujno, da je tako. Osebno sicer ne verjamem v te zadeve, da se končajo dobro….

Po občutku, bi ti pa rekel, da se pozanimaj koliko porničev gleda, ker zna biti, da je obseden z njimi, sploh s kakšnimi DP-ji ipd.

Moja partnerka je bila v vezi z črncem nekaj let.

Bil je zelo močno obdarjen in ob mislih kako je fukala z njim v letih ko jo je pošteno razganjalo  sem noro uzburjen se posebej ker je bil tip dober za pogledat

Imam pa skrito željo da bi jo oba porivala hkrati….

New Report

Close