Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? vzajemna vprašanje?

vzajemna vprašanje?

zdravo, lansko leto nisem imela statusa, nisem nikjer delala in vzajemne nisem plačevala preveč redno, sedaj se mi je nabralo dolga za skoraj 200E, jasno da imam namen plačat, vendar šele julija ker sem šele začela delati in pri 300e kolikor jih dobim mesečno si ne morm kr naenkrat odtrgat takšnega dela. vem da sem sama zamočila in res ne potrebujem kritik, me pa zanima sledeče. v kolikem času od prejema grozilnega opomina kjer omenjajo tudi izterjavo po sodni poti začnejo dejansko ukrepat? glede na to da sem imela rok plačila konec maja in bom jaz zbrala skup 200e julija me zanima ali si lahko že prej nakopljem probleme?

Pojdi osebno na Vzajemno, tam se lahko zmeniš za plačilo na obroke, prvega plačaš kolikor lahko,potem boš dobila na obroke. Meni sodali na zti, napisala prošnjo, dokazila da res nisem mogal, to ti bodo povedali že oni, prosi tudi za odpis obresti. Kolikor vem so jih vsem odpisali. S tem si boš prihranila kar velike striške od sodišča, izterjavalcev,resnično. Pojdi osebno, ne čakaj, tam kjer sem bila jaz sobili mega prijazni, odpisali obresti in sedaj imam normalno. Le ne čakaj,samo stroške si boš povečala, vse se da zmenit. Meni je žal, da nisem šla že prej do njih in sem kot ti čakala da dobim keš, pa bi lahko plačala pol manj,ker so stroški ko dajo naprej kar veliki. Takoj pokličejo na sud in izničijo nastali problem. Torej pot pod noge,sigurno boš bolje uredila.Lp

New Report

Close