Najdi forum

Vzajemna tujina

Kako je z letnim zavarovanjem Vzajemna tujina multitrip (preko Mondial Assistance Group) za 50€, kakšne so vaše izkušnje? Moraš sam plačat oskrbo v tujini in ti potem oni povrnejo, ali lahko oni direktno nakažejo na ustanovo kjer si bil oskrbljen?

Kakor vem, obvezno zdravstveno zavarovanje krije stroške nujnega in potrebnega zdravljenja v vseh članicah EU, EGP, Hrvaški, Bosni in Makedoniji. Rabiš evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja. Kam pa potujete, če rabite vzajemno tujina? Sploh jaz pri Vzajemni ne bi nič naročala, ker mi niso ok.

p.s.: jaz nisem pri Vzajemni.

Kakor vem, obvezno zdravstveno zavarovanje krije stroške nujnega in potrebnega zdravljenja v vseh članicah EU, EGP, Hrvaški, Bosni in Makedoniji. Rabiš evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja. Kam pa potujete, če rabite vzajemno tujina? Sploh jaz pri Vzajemni ne bi nič naročala, ker mi niso ok.

p.s.: jaz nisem pri Vzajemni.[/quote]
Ne mores da verjames, ampak eni potujemo malo dlje, kot pa do EU ali bosne…
Poglej si, kaj pise na njihovi strani. Manjse zneske placujes sam

Letno zavarovanje vzajemna tujina je cenovno ugodno zavarovanje z kritji do 50.000€
Do zneska 50€ plačate zdravstvene storitve sami za višje zneske Vam zavarovalnica poravna direktno.

Da ne bo pomote tudi Coris ima podobna kritja vendar je dražji sploh na posameznika in če gre za celoletno zavarovanje.

So pa to ene izmed večjih oz, največjih turističnih zavarovalnic v svetu.

Lahko tudi naročite preko spleta.

Objava čaka odobritev

New Report

Close