Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Vstop v IVF po porodu

Vstop v IVF po porodu

Zdravo. Oktobra 2020 sem dobila malega sončka po 5ih neuspešnih vstavitvah v drugem postopku. Sedaj je okoli že leto in mesec in res si želim čimprej v postopek. Imam še 3 slamice z zamrznjenčki.

Žal se je moj porod grdo končal po hudih mukah z urgentnim carskim rezom.

Vem, da je za ponovni vstop obvezno, da po porodu preteče leto dni, me pa zanima ali to velja tudi za porod s carskim rezom? Ali ima katera izkušnje s tem?

Zanima me tudi, kakšne so trenutno čakalne dobe za priti do ginekologa in za ponovno vključitev v postopek? Sem pa vodena v LJ.

Koliko je še sotrpink, ki se ponovno vračate v postopke? Vsem želim hitro in plodno vrnitev 🙂

Živjo, žal ti na veliko vprašanj ne morem odgovoriti, predlagam pa, da kar napišeš mail z obrazložitvijo na naročanje: [email protected], da dobiš termin pri ginekologu/inji. Jaz sem šele na začetku, pa se mi ni zdelo, da bi dolgo čakala na prvo obravnavo.

Vso srečo želim.

Lučka seveda sem najprej pisala njim pa mi niso ravno znali povedati teh stvari. So mi rekli naj kličem na eno številko, ki pa je vedno zasedena ali zvoni v prazno.

Vesela bom če ima še katera izkušnje s tem 😊

Lučka ti pa srečno v postopkih 🍀

Tudi pri meni je zelo podobna zgodba. Po več poskusih nama je v 2020 uspelo in oktobra sem s pomočjo carskega reza rodila fantka. Zdaj pa bi rada novega člana. Moja ginekologinja mi je rekla, da naj bi po carskem rezu poteklo dve leti od nove nosečnosti. 🙁 Upam, da bo lahko manj. Sicer bo treba v čisto nov postopek – enako v Ljubljani.

New Report

Close