Najdi forum

Vstanite, ki predolgo spite

Ž
Danes sem pa presenečen. Do sedaj, 9.50, še nobenega vpisa. Ali ste vsi šli na izlete ali pa res spite?
P

Jaz sem vstala ob 7.30, šla na “naše strani”, ni bilo nobenega novega sporočila in se nato odklopila.
Sem bila pa pridna: do 9h sem pospravila stanovanje in pojedla zajtrk, nato sem šla v mesto in prejle prišla domov.
Zdajle pa si grem kuhat kosilo. Ta vikend sem sama doma, ker je moj na orožnih vajah. Priznam, da mi kar malo prija, ko sem sama kakšen dan.
Kaj pa ostali?

Jaz pa sem morala k veterinarju z mojo mackico. Vceraj sva s fantom zatipala nekaj sumljivega v podkozju in danes je sla skozi vso proceduro (rentgensko slikanje) itd. Zame je bilo malo stresno in zaskrbljujoce. Ni pa se konec, ker bo verjetno morala na operacijo… Je bila pa neverjetno pridna, ne dosti prestrasena in prijazna. Ni bila pogosto v tujem okolju, tako da nisem vedela, ali je glede tega kaj obcutljiva ali ne.

Tudi jaz sem presenečena..kje ste ponočnjaki..ob 23..pa še nikjer nobenega!

Jaz pa se sprašujem, kje ste vsi zaspanci!!!
Danes naj bi bilo do 30 stopinj, zato dobro premislite, ali boste pokukali iz svoje hiše ali stanovanja.

Ja res sem ravno kar vstal in pregledujem kaj je novega, je kdo podvajal vprašanja, je bil kdo res nesramen in tako naprej kot zmeraj ko se priklopim na Med.

Kaj bom delal kasneje?

najprej si bom skuhal kavico (namreč živim zelo zdravo 🙂 in seveda tisto kofeinsko. Nato pa zajtrk kakšen še ne vem, bom najprej hladilnik odpru 🙂

Potem pa malo trimčkat, da vse tisto kar sem pojedu dam ven, haha to pa je shujševalna kura, zakaj pa pol sploh jem 🙁
No kakorkoli že odgovor na vprašanje: čeprav nične nič ne napiše vam zagotavljam, da vsakdo prebere če je kaj novega, je pa res da ob sobotah in nedeljah obisk malo upade, še posebej če je zunaj lepo vreme.

lep nedeljski dan vam želim v krogu svojih najbljižjih in imejte se radi (kako sem danes raznežen)

primož

Nas “aktivist” Ponocnjak je menda malo zdoma… bo pa kmalu nazaj! 🙂

Se mi je zdelo, da nekdo manjka, ja!

Hvala za lepe želje.
Današnje jutro se je začelo zanimivo..v družinskem krogu sem si ogledovala stare fotke..o nekih sorodnikih, k’ ne vem več kdo je kdo..je pa zanimivo kaj slišati o prednikih. Še posebej se mi zdi zanimivo spoznavati kake osebnosti so bili, kake usode so imeli itd.. skrivnosti in nenavadnosti so tudi dobrodošle… Sicer pa..
ravnokar se odpravljam na dooolg sprehod in seveda zvečer..pridem še kaj.
Lep dan.

A danes še velja, kaj sem delala včeraj, saj me ni bilo doma, da bi vam pisala. Bila sem na morju in sem plavala. To je bilo nekaj najboljšega, zelo super morje. Ni se jih veliko kopalo, plaža polna. Vsakemu ki je gledal samo v sonce je lahko žal.

Jaz sem pravi odvisnik od morja. Vsaj enkrat letno ga moram obiskati za daljsi cas, da si napolnim baterije in se popolnoma sprostim. Obozujem tudi plavanje, imam masko, da si lahko Jadran ogledam se pod vodno gladino, plavutke, cofotam kot otrok…. 🙂

Mi spimo po dnevi in živimo ponoči 😉

Ž
Tudi mi smo, le EMŠO nam tega ne dopušča več.
P

New Report

Close