Najdi forum

vsi so name pozabili

pozdravljeni

povedala bi rada samo svoja čustva……….
danes imam rojstni dan! IN TO OKROGLEGA! Več let sem si predstavljala, kako bo ta dan potekal, kako ga bom proslavila….saj je ravno tako lepa številka.

Toda danes, ko je prišel ta dan, bi najraje umrla. Prvič v življenju sem pomislila na samomor z željo, da bi to storila!

Šla sem za nekaj ur v službo, ostanek dneva bi rada proslavila! V službo sem prinesla cel kup sladkarij, čestital mi ni nihče. Ženske so jamrale, kako se bodo spet zredile, in to pred dopustom…..vse je ostalo na mizi.
Direktor me je bežno poljubil na lice, 2 minute kasnej pa me je zmerjal, zakaj ni vse po njegovem………čestitke nisem nobene dobila, niti na emailu, na gsm, po pošti……..
Nato me je šef pripravil do solz……..

Sem poročena, nimam otrok! Mož je cel dan v službi in me do sedaj ni niti poklical! Včeraj mi je kupil darilo – videokamero, ki ji jo sploh nisem želela, seveda je že vse poštudiral, kako snemaš, kako držiš…….
Oče mi je umrl, mama je zaradi starosti v domu, edini brata me že 10 let ne pogleda, ker so me (tako pravi on) v družini raje imeli kot njega.

Raje ne bi govorila o tem, koliko je on dobil, jaz pa prav nič!

Saj ne gre za denar! Vsak, ki prosi pomoči, mu pomagam! Vsak, ki kaj potrebuje, to pri meni dobi! Včasih sem preveč dobra, to sama vem, a danes se nihče ni name spomnil! Kaj morem res rojstni dan preživeti na internetu? Žalostno!

Mislim, da je morda najbolje, da umrem! ko sem se peljala domov, sem stopila po gasu…………….pa sem si premislila………

saj me nihče nebi pogrešal……

Vse najboljse!

Dej pokliči moža in mu povej kako se počutiš. Stavim, da bo takoj pri tebi. In nehaj norica s takimi mislimi, dan je še dolg in bog ve kaj vse te še čaka, morda boš še presenečena. VSE NAJBOLJŠE

Draga nekdo (sigurno pa imaš lepo ime),

za začetek najprej vse najboljše za tvoj rojstni dan in vse naj,naj za naprej. Če si iz Ljubljane ali kje blizu, te vabim na pijačo. Ne obupavat, dvigni glavo, ni tako hudo.To , da te mož ni poklical, se bo njemu zdelo čisto normalno, saj bo rekel, da ti je že včeraj dal darilo in ti zato danes ni čestital. Me ženske pa pričakujemo vse kaj drugega. Ne se sekirat zaradi tega, takšen je . Zaradi šefa in sodelavk pa res ni vredno zgubljati besed. Pusti ji, naj bodo taki kot so si všeč.

Pogrešali pa bi te vsi mi na te forumu.Veliko nas je in smo krasna družba.Kadarkoli te bo kaj težilo, se mirno obrni na nas in skupaj se bomo potrudili, da bomo rešili težave.

Drži se in še enkrat vse najboljše, Kaja

Prepričana sem, da ti mož zvečer pripravlja prijetno presenečenje…ni te poklical, ker ti želi voščiti v živo.
Tudi jaz ti želim vse najboljše!

Allegra

Kaj pa kolegice ? Jih nimaš ? Pojdi zvečer ven in se znori kot je treba,pa ne glede na vse. Bo vsaj tvoj mož se mal zamislil,da neki ne štima ! Pa tudi ti se boš bolje počutila,ko boš naredila enkrat kakšno neumnost,tega nam vsem manjka. Saj bi te povabil jaz, ampak to ravno ne zgleda 🙂

Čestitke!!

VSE NAJBOLJŠE!
Pogovori se z nekom o tvojih današnjih občutkih, če ne bo to mož, je lahko prijateljica, malo bolj znana znanka, spomni se ene osebe, ki ti vsaj malo več pomeni, kot vsi ostali…in jo pokliči po telefonu… Lahko obiščeš mamo, lahko si sama kupiš nekaj, kar si dalj časa želiš ali greš na potep, povabiš nekoga na pijačo… Bi šla k frizerju, kozmetičarki, plavat na bazen……-premalo te poznam, ampak to je nekaj načinov, da si sami polepšamo svoj dan – rojstni dan…
Dobro je, da si pisala sem, tej pisani druščini tukaj na forumu.
Lep rojstni dan ti želim!

draga moja nepoznana dama ,ki praznuješ danes rojstni dan

tole tvoje sporočilo mi je pa pognalo kar mravljince po telesu,
bodi vesela ,da živiš, da lahko občutiš življenje,
imej se rada in radi te bodo imeli tudi ljudje okrog sebe,

poglej koliko lepega je okrog tebe….

želim ti ,da boš naslednji rojstni dan dočakala vesela, zdrava in z več
življenja v sebi, kot ga imaš danes…

lepo se imej

Draga nekdo!

V prvi vrsti ti želim vse naj naj naj naj najboljše. Naj se ti izpolnijo vse tiste želje, za katere si želiš, da bi bile kdaj uresničene.
V tretji vrsti pa naj ti povem, da sem tudi sama to doživela kar doživljaš ti, sicer nisem pomislila na samomor, ampak ……… Tudi za moj rojstni dan se je zgodilo podobno. Starši so mi voščili, sodelavci pa niti niso vedeli. Moja boljša polovica pa se je šele ob 14 uri spomnil, da imam rojstni dan. Bile so muke čakanja kdaj se bo končno spomnil, od 7 zjutraj. Sploh pa ženske vedno pričakujemo več kot si moški mislijo. Ponavadi rečejo, pa saj sem ti voščil, no. Me pa vemo, da to ni dovolj. Potolaži se in lepo preživi SVOJ dan, kot so ti nekateri pred mano želeli. Pojdi in zase nekaj zapravi!

Spoštovana nekdo,

jaz sem danes tudi nekam čuden, mogoče je pa tako vreme. Ni glih za samomor, ampak veselja pa res nimam tapravega. Tudi jaz sem na svoj letošnji rojstni dan tukaj tipkal in to ob dveh ponoči. Pa me je odziv prav presenetil, ja, prav razveselil me je! Sasa je za cestitke celo odprla posebno temo in se ji ob tej priloznosti se enkrat zahvaljujem!

Če drugega ne, vsaj preberi tale sporočila, ki ti jih tukaj namenjamo. Tako ko ti pred mano, bo gotovo tudi kdo za mano napisal še marsikaj lepega in zanimivega.

V vsakem primeru pa še kaj napiši.

Želim ti, da bi čimprej spet našla kaj veselja v čemerkoli!

Ne obupuj! Glavo pokonci in se pocrkljaj. Danes je pa menda tvoj dan, izkoristi ga kot so ti že svetovali.Sicer pa, tudi jaz mislim, dneva še ni konec. Nikoli ne veš kaj te še čaka. VSE NAJBOLJŠE!

O, ti nekdo! Glavo pokonci. Danes je tak čuden dan in glej, glej tvoj rojstni dan!

VSE NAJBOLJŠE!

In še se oglasi. Zato smo tu, da malo pokramljamo!

Lepo te pozdravlja “sončnica”!

vse najboljše za te,
vse najboljše za te,
vse najboljše draga nekdo,
vse najboljše za te!!!!!!

ps. melodijo pa najbrž poznaš 🙂

* * * *
* *** *
* *
* *
* * * * * *
* * * * * *
* * * * * *
* ** *
* * ** * *
* * * * * *
* * * * * * *
* * *
* * *
* * *
* *** * *
** ** *
*******

HAPPY BIRTHDAY TOO YOU, HAPPY BIRTHDAY TOO YOU,
HAPPY BITRHADAY DEAR NEKDO, HAPPY BITHDAY TOO YOU!!!!!!!!!!!!

VSE NAJ BOLJŠE ZA TVOJ OSEBNI PRAZNIK
Pozdravljena, kot pravi Ponočnjak verjami mi, da jaz isto nisem dobre volje nekako sem napeta in mi ne gre vse po planu ne pomislim pa na samomor je ja življenje tako lepo. Te pa lahko potolažim, da jaz sem imela leta in leta mojih rojstnih dnevov zanemarjenih, ki me je zelo bolelo ampak tako je bilo in z tem sem se morala sprijazniti. Ja no nekaj malega popij za rojstni dan pa ti bo vseeno ali ti bo kdo voščil ali ne še na šefa boš pozabila. Lep preostanek prazničnega dneva ti želim pa piši kaj.
Lepo te pozdravlja marelica

Ej, ej, kaj se to pravi. Ne ga lomit, ti pač v službi niso voščili in mož te ni poklical. Kaj smo pa mi! Vsi tu gor ti želimo veliko lepega, a potrudi se tudi TI!

Poišči si družbo, ki ti paše, počni kar ti je všeč in ne čakaj drugih ali na kratko: Pomagaj si in bog ti bo pomagal. Drugače pač ne gre. Lahko sicer tudi obupaš, vendar če se malo potrudiš tako nimaš kaj izgubiti, lahko samo pridobiš. Preživeti rojstni dan pri internetu pomeni, da imaš računalnik in internet, nekaj kar si mnogi ne morejo privoščiti. Izkoristi to kar ti je dano v tvoje veselje in mogoče pomoč drugim.

To je bila pridiga, zdaj pa še voščilo: Naj ti sončni žarek odtali srce, da bo naše prijateljstvo našlo pot vanj in naj ti poletni dež izpere solze žalosti, da naredi prostor solzam radosti!

Tia

Vse najboljše ti želim, naj se ti izpolni vse, kar si sama najbolj želiš…na zdravje!!:-)

Naj pesem življenja ti v srcu kipi, saj človek na svetu le enkrat živi.

Lepo pozdravljeni

Eh…slikca ne gre…na žalost…namen je bil dober…oprostite.

Vse najboljše.Ne bodi žalostna,preseneti ti moža in mu pripravi malce drugačen večer.Videla boš,da ni vse tako črno kot se ti zdi…Zaradi enega samega dneva ne vrzi proč še nešteto lepih dni…

Tudi jaz ti želim vse naj,naj,naj……………………
upam,da si še med nami in da si danes drugačne volje……….
grozen občutek mora biti,da se vse okrog tebe čudno vede,ali pa se tebi to le zdi….povej nam malo več o sebi,o tvojem možu,tvojih prijateljicah…..tvojem življenju nasploh.Mislim,da ne bi bilo slabo za tebe če se tukajle izpoveš,mi “pametnjakoviči” pa ti bomo odgovarjali,kaj pa veš,morda bo celo kaj pomagalo,škoditi ti ne more,saj te nihče ne pozna….sicer pa ti želim vse naj boljše tudi v bodoče……

New Report

Close