Vsi ljudje psihične težave?
Auuuuuuuuuuuu, sej ne vem kaj naj rečem.
Dejmo, se prijet za roke pa zapet eno pesmico, Ringa raja na primer, kolk si vas upa. Hm,, Bi vam blo nerodno, se bi vam zdelo neumno, ………,,,,,
okolje nas malce pritiska, po TV, radiu, internetu, same reklame, ki ti plasirajo kaj je sreča, mal odklopte folk vse to, pejte na en kvaliteten sprehod v naravo, čim dlje od ljudi, od vsakdanjega vrveža, mogoče bo kdo, mogoče, se malo odpočil.
Aj, aj…se vam ne zdi, da ste malo zašli…razmišljanja črnoglede so takoooo oddaljena od vaših razprav o materializmu in denarju…Poglejmo resnici v oči: brez finančne osnove je komurkoli danes res težko. Toliko razviti smo, da je tudi osnova danes drugačna kot nekoč. Ampak tako je. Vsekakor pa je definicija osnove in tudi njeno nadaljevanje stvar in pravica posameznika in razprave o tem so precej brezplodne.
Namesto materialistično usmerjenih očitkov in skoraj zmerjavk bi lahko energijo usmeril tudi v kaj drugega, dragi pesjan, se strinjaš? Če te jezijo navedbe ostalih sodelujočih, te morda ne jezijo ravno zaradi tega, ker držijo??
Kakorkoli, dejstvo je, da navedbe sončne in njej podobno mislečih držijo. Vsak je sam svoje sreče kovač. Nekaterim je to spoznanje položeno v zibko, drugi to spoznajo tekom življenja, spet tretji do tega nikoli ne pridejo. Ker nočejo ali ne znajo. Smiselno pa je poslušati glas tistih, ki nam to svetujejo – tako menim sama. In se tega tudi poskušam držati. Nimam idealnega življenja…pravzaprav se srečujem s kar nekaj težavami, za katere bo treba krepko zavihati rokave, da se bodo začele obračati na bolje.
Ampak tako je. In kljub težavam, s katerimi se spopadam, se prištevam med srečne ljudi. Srečne zaradi zdravja, ki služi meni, možu, hčerki, vsem ostalim meni ljubim. Srečne zaradi prijateljstev, ki mi sladkajo življenje, zaradi narave, ki me obdaja, zaradi….
Ni lahko najti sreče vsak dan, posebej v tistih dneh, ki nas bolj preskušajo…pa vendar…če res hočeš, potem tudi zmoreš.
Andreja