Vsem uporabnikom bombažnih hlačnih plenic
Gospa Špelca!
Zgodba me sumljivo spominja na brilijantno ( žal ne )pravljico S. Makarovič: Pekarna Mišmaš, v kateri zavzeto igrate kar dve vlogi naenkrat- Kurjega peka in Jedrt….
Pleničke Racman uporabljamo skoraj eno leto in smo zelo zadovoljni. Na začetku sem nameravala preizkusiti še kakšno Štorkljino pleničko, saj imate zelo simpatično spletno stran, zgledne in še kako dobrodošle aktivnosti v združenju za starše, skratka, prav prima.
A glej ga, zlomka, ko se je kmalu izkazalo, da za ” pleničnimi posti”, pod različnimi nicki tukaj na netu, tiči ena in ista oseba, to ste Vi, gospa Špelca, ki neumorno blati Racmane in hvali Štorkljice.. Prozorno, bedno.
Lahko Vam zagotovim, da ste si s tem onemogočili, da bi pri Vašem podjetju kupila karkoli.
Je to Vaš namen? V smislu slovenskega pregovora o crknjeni kravi, sosedu in še kom?
Kakor sem prebrala iz nekega članka, ste si ime spremenili, da bi si s tem pridobili ugodnejše energetsko ravnovesje.. Hm, skromen namig- ko bi drugim ne želeli toliko slabega in svojo energijo od tam preusmerili v izdelavo in dvig kvalitete Vaših pleničk, bi jih danes zagotovo obilno izvažali na področje celotne Evropske Unije.
Pa mirno noč in veliko miru v Duši Vam želim .
AnaP.
Spoštovana Varvi!
Špela nikakor ni spremenila priimka zaradi zavajanja ljudi. Spremenila ga je njena cela družina (mož + otroka) iz razloga, ki ga omenja AnaP – energetsko ravnovesje (numerologija), tako da se mi zdi to vaše “ugibanje” zgrešeno in niti približno prijazno.
Se pa strinjam, da je bil Špelin post tukaj zgrešen oz. nefer do Racmanov.
lp,
z.