Najdi forum

VSEM BODOČIM MAMICAM

POZDRAVLJENE!

Tudi sama sem zanosila po IVF in tudi sama bi definitivno skušala drugače otroka posvojiti. Vendar pa to ni tisto, zaradi česar pišem .A POJAVILO SE JE ENO MALO NOVO upanje. Včeraj sem zvedela nekaj fenomenalnega od kolegice. NJENA PRIJATELJICA JE LANSKO LETO PO 7 NEUSPELIH POSKUSIH Z IVF NARAVNO ZANOSILA…S pomočjo neke gospe iz Brežic in njenih alternativnih metod zdravljenje-upam, da se razumemo, to niso nikakršni posegi v telo. Danes ima dvojčka(fantka), spočeta s pomočjo te gospe.To sem morala deliti z vsemi, ki ste morda že obupale-torej čudeži so.

SUPER, a lahko kej bolj konkretnega zveš, telefon, naslov, način dela….bi mi po osmih neuspelih poskusih prišlo zelo prav.
Hvala in LP

se pridružujem… po mojih 9ih poskusih, bi šla še jaz poskusit, čerpav sem med postopki hodila tako na reflekso kot k bioenergetiku… bioenergetik je bil ok, sej se je prijelo, le ostalo ni… sedaj grem oktobra 10, obenem pa se intenzivno ukvarjava z mislijo o posvojitvi…

lp
mucica

Mislim, da je to ena velika laž oz. upanje. Zdaj naenkrat pa kar dvojčki…prijateljica se je zlagala. Jaz vam povem lahko nekaj po resnici. Tudi jaz nisem zanosila 4 leta in uspelo je šele v tretjem poiskusu biomedicinske pomoči ( IVF ). Zdaj pričekujem drugega otroka po naravni poti in sem bila kar močno presenečena. Očitno nisem bila tako noro obremenjena z otrokom in zgodilo se je. Mislim, da se bo tako zgodilo tudi vam, ki še čakate na materinstvo, le malo bolj sproščene morate biti in ne se obremenjevati z željami o otroku. Vse lepo vam želim v prihodnje.

DRAGA META!

Ja, verjamem da se ti zdi vse skupaj lari fari. A na videz vem, katera gospa je to in vem, da ima dvojčke. Tudi jaz sem po 4 letih neuspehov in po porodu dvojčkov (ko sem končno zanosila po IVF) zanosila ponovno.
Strinjam se, da je 90% uspeha v naših glavah. Tudi sama pri dveh zdravuh dojenčkih nisem sploh mislila več na tretjega, a zaščite normalno da nisem imela. In se je zgodilo. In točno tako deluje na našo podzavest in psiho gospa Irena.Vse psihične blokade je treba najprej poiskati in jih odpraviti.Gospa je šamanka.In če vam je kaj znana šamanska teorija in šamansko zdravljenje, potem veste o čem je govora. V nasprotnem pa vam povem, da je vredno poskusiti. Vsaj poskusiti, da si ne očitamo nekoč, pri 50 letih….ali sem naredila res vse, čisto vse, da bi prišla do otroka???DRAGI 30 IN MUCICA 37,sami vesta,da nikjer ni zagotovila. In vsi vemo, da nobena stvar v življenju ni 100%. A enostavno sem napisala to zato, da izvete, ker vem, da bi tudi jaz v vaši koži in na vašem mestu poskusila vse. In če bo kateri uspelo, je to največ kar sem lahko storila, da sem o tem pisala. Gospa se piše Šetinc Irena GSM 041-631-431-ne vam če je njen, morda od koga iz družine ali firme .Prosite, če se da govoriti z njo, saj se mi zdi, da bo že po telefonu začutila, če ima sploh smisel hoditi na terapije.
Če se bosta odločili, bi želela preko foruma ostati z vama v navezi.
SREČNO!!!

draga ena…

verjemi, da vem, da nikjer ni zagotovila… sama sem doživela že kar nekaj hudih preizkušenj v času mojega “boja” za naraščaj… največja je bila vsekakor izguba mojih fantkov v 22. tednu…
verjamem, da je kombinacija alternative in klasične medicine tista prava pot… če je alternativec pošten in odgovoren, ti ne bo obljubljal čudežev, povedal ti pa bo, da se čudeži dogajajo… veliko je v glavi, na žalost pa ne samo tam…
sama grem v drugi polovici oktobra v ponoven 10 poskus, predhodno pa bom že obiskala mojega zdravilca, bioenergetika v Celju, ki me bo potem spremljal cel postopek do transferja… potem pa se bom prepustila Božjim rokam…

številko gospe Irene pa bom vsekakor shranila in ker si bom po tem poskusu (v primeru, da ne bi uspel!) privoščila daljšo pavzo, da dam telesu malce počitka, jo bom zagotovo obiskala… veš jaz gledam na te stvari z vidika: zgubiti ne morem nič, lahko pa ogromno pridobim…

hvala še enkrat in zagotovo bom sporočila kako je zmenoj, sicer pa me pogosteje najdeš na drugem forumu (neplodnost!)…

lep dan
mucica

p.s.
draga meta,
mnenje, ki ga imaš je tvoje mnenje… imaš pravico do njega, pusti pa drugim da si ustvarjajo svojega… jaz osebno verjamem v naravne metode, sem pa mnenja, da je kombinacija ene in druge veje tisto pravo… alternativa ugodno vpliva na psiho, klasična medicina pa korigira tisto telesno… če razmisliš boš priznala da je res…

Iskrene sožalje za tvoja dva fantka, saj aploh nimam besed, kako me je ganilo. tudi sama imam za seboj izgubo otročka v 25 tednu(zadnja nosečnost, ko sem naravno zanosila, se je tragično končala) zato vem, kako globoke rane ti to pusti.Resnično mi je hudo zate in ti pošiljam en veeeelik objem in tvojima dvema angelčkoma sporočam, naj čuvata mojega. Ali je že dolgo tega?Moj je odšel k ostalim angelčkom pred 4 meseci, tako da je bolečina še vedno huda,huda…Pa draga mucica, me se ne damo.UPANJE UMRE ZADNJE, A JE TAKO?????
ŽELIM TI, DA BI TI TOKRAT USPELO, SAJ 10 JE MORDA TISTA ŠTEVILKA, KI SE BO IZKAZALA ZA SREČNO.

Bom držala pesti zate in definitivno naslednjič prižgem svečko še za tvoja dva-ali sta v parku zvončkov???

LEP DAN IN VSE SREČNO NAPREJ

draga moja,

pri meni je na “srečo” od tega že dobra tri leta in verjamam, da so vsi nagajivčki skupaj in da jim je lepo… obenem pa čuvajo nas…
sama sem rodila v Kranju, tako da so v kranjskem parku zvončkov… hvala za svečko in objem, saj le me ki smo to doživele vemo kaj to pomeni… sama sem kljub vsemu ostala optimist in verjamem in vem, da enkrat bo mojih 9 mesecev in da bosta nekega dne otroški jok in smeh napolnila naš dom…

10 je lepa številka imaš prav…

lep dan še naprej…
mucica

New Report

Close