Najdi forum

Z velikim veseljem sem našla ta forum. Upam, da mi boste lahko našli skupni imenovalec mojim težavam, saj mi uradna medicina rešuje težave vsako posebej.
Začnem pri telesnih simptomih:
palpitacije srca, prekomerno delovanje ščitnice (TSH poviša, T3 in T4 ne), občasno otekanje sklepov in bolečine v njih, karpalni sindrom, stalne infekcije v zadnjih pol leta na 14 dni od vnetja ušesa do bronhitisov, vnetja sinusov. Pojavila se je alregija na hrano. Hemoroidi po porodu (pred 6 leti). Debelost – ne morem shujšat. Menstruacija na cca 28 dni, nič boleče, vendar polno strdkov. Pozabljiva, močno brez energije, . Starost 43 let. +30kg. Ponoči se zbujam, ker moram na wc. Težko zaspim nazaj.
Psihično: ciklotimija, nemirna, neprizemljena, odsotna, zelo jezljiva, pre hitro se razburim, preveč resno vse dojemam.
Prerhanjujem se verjetno napačno. Opustila sem čokolado, belo moko, sladkor občasno, raje polnozrnato moko, meso jem, zelenjavo imam rada. Pijem vodo. Čaj nesladkan cca 2 litra, pa vendar sem ves čas žejna. 3x tedensko se rekreiram, da se spotim.
Mi lahko kaj svetujete? Kaj mi je?

Draga moja!

🙂 lepo ste opisali svoje tezave!

Ker vas nisem pregledala in videla, ter se natancno pogovorila o vseh simptomih (za vsak vas simptom imam vsaj stiri vprasanja), ne vzemite diagnoze za gotovo.

Gre za kompleksno diagnozo: stagnacija krvi, prevelika vlaga v telesu, pomankanje vranicne yang energije in pomankanje ledvicne yang energije. Katera diferenciacija je osnovna, in je povzrovcila ostale, ne bi vedela. Za razresitev tega problema bi vas morala pregledati in se pogovoriti z vami.

Vsekakor pa je ena izmed nastetih diagnoz/diferenciacij povzrocila domino efekt in je kljuc do zdravljenja. Ni nujno, da je prvi simptom tudi povzrocitelj ostalih.

Menim, da bi lahko veliko pridobili z zdravljenjem s TKM.

Vse dobro!

Mag. Jadranka Perl --- "Be still like a mountain and flow like a great river." - Lao Tzu

Pozdravljeni,
o hvala, ja, se znam poslušat. Me zanima, da bi me lahko ocenila bi me morala pregledat, upam, da niste kje na drugem koncu Slovenije? Ste kdaj na Primorskem? Pa upam, da ni predrago, ker sem brezposelna. Lp. VM

Ne, nisem na drugem koncu Slovenije! Sem na drugem koncu sveta. 🙂 Zivim in delam v ZDA, obcasno se vracam na poslovna gostovanja v Slovenijo.

Predlagam vam, da poiscete dobrega TKM zdravilca na vasem koncu.

Vse dobro!

Mag. Jadranka Perl --- "Be still like a mountain and flow like a great river." - Lao Tzu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close