VSE NAJBOLJŠE ZATE, DRAGA MAMA PETRA!
Vse najboljše draga Petrca! Želim ti veliko, veliko dobre volje in energije, ki jo sevaš.
Danes si bila tako luštna….
Res moramo pripraviti štajerski žur. Koliko nas je majskih otrok, kajne? 🙂 To bo žur 100/h!
Lepo praznuj in želim ti eno veliko torto!
Cmok, cmok, cmok!
Oh, oh mislim, da ste vsi skupaj včeraj spili malce preveč šampanjca…:))
Jaz sem bolj jesensko škorpijonsko dete… Pa še včeraj sem imela manjko energije (je bilo hujše govorit kot na mag. zagovoru).
Žurali pa ga itak bomo.
p.s.
kristina, a 10 je šlo vse ok in si dobila cenarco?
Marko, a so lampiončki počakali nate?
Haha, 10. maja nisem šla na izpit. :))) Sem kar odpovedala. En dan prej r.d., jaz pa naj se učim? Haloooooooooo? :)))
Petra, zelo lepo si včeraj povedala in dobro si se držala ker, ko sem te poslušala, sem komaj zadrževala solze. Pa tudi med ljudmi je bilo opaziti vznemirjenost, saj so ti po končanem govoru (haha, če si sploh slišala… 🙂 ful ploskali! Ti si mama zvezdica, res! 🙂
Sicerpa… šampančka je bilo PREMALO, a ne nadzorni? Midva sva bila še ful žejna, hahahah.
Nisem slišala, sem bila še v šoku.
Da nisi šla na izpit??? Ja zdej pa pa morala poleg geografa, ki mu težim za diplomo, še tebe tu in tam “malce brcnit v rit”…
Malo heca :)) Ampal šampanjca pa je bilo res malo, drugič rečite pa bo bomo kar prinesli iz vaših goric…
Petra, ti me kar brcni v rit…. 🙂 Upam, da bo pomagalo, hehe.
Marči, ti maš pa itak nalogo (poleg Petrce in Mateje), da organiziraš zabavo. Kva pa, če bi šli res na sankanje na pohorje? A to še dogaja sploh? Ti, pa še nekaj… glava boli….. mijauuuu, mijauuuuuuu, mijauuu???? A štemajo, kaj? 🙂
Mah, neki se zmislite. Jaz prinesem sabo kaj penine, da nadoknadimo. :))))))
Petrca, kaj si lepega dobila za r.d.?