Vse najboljše ati…
…so besede, ki bi ti jih rada izrekla in te objela. Pa ne morem več. Prižgala ti bom le svečko in se ti v mislih spet zahvalila za nepozabnih 23 let, ki smo jih kot družina preživeli skupaj.Bila sem edinka in ti moj zlati ati.
Leto in pol je minilo od kar ga več ni, ampak bolečina je mogoče le za stotinko manjša kot takrat.Občutek imam, da šele zdaj dojemam kako zelo ga pogrešam, kako zelo si želim zavrteti čas nazaj, da bi mu vsaj adijo rekla tisto jutro ko so odhajali se on ni več vrnil.
Danes že cel dan jokam, jutri bo še huje…V teh dneh si enostavno ne znam in ne morem pomagati.
Kdaj ta žalost in bolečina vsaj malo popustita??????????????????????????
Ne vem, kdaj bo bolečina in žalost manjša. Pri meni je tako, da je bolečina in žalost malo manjša, praznina v meni pa je vedno večja in vedno bolj jo pogrešam, svojo mamo. In skoraj bo eno leto, odkar je ni.
Je imel tvoj ati v teh dnevih rojstni dan? Jaz imam čez nekaj dni svojega in prvič mi mami ne bo čestitala.
Potem je bil rak po horoskopu, kot jaz. Velikokrat sem že prebrala, da rakom družina največ pomeni. Mislim, da je res.
Ne vem, če bo pri meni kaj drugače, sem se razjokala že ob branju tvojih besed. Spomnim se tudi maminega rojstnega dne, lanskega, ko si je zaželela, da bi se tudi drugo leto še lahko objeli in letošnjega, ki je bil tako boleč, ker je več ni bilo. Pa komaj 53 let bi bila stara.
Svojega rojstnega dneva pa se letos sploh ne veselim. Tudi lanski je bil boleč, sem jokala, ampak bila sem v maminem objemu. Letos bom lahko le v mislih.
Drži se SadAngel in zaželi atiju, da naj mu bo lepo tam, kjer je.
Hvala ena Petra!
Jaz pa ti želim, da kakorkoli je tvoj roj.dan naj čimprej in čimmanj boleče mine… Drugo leto bo že malenkost boljše!
Če se želiš kadarkoli pogovoriti al pa zgolj “pojamrati” piši na [email protected]