Najdi forum

Za mnoge dogodke resnično ne vem zakaj…..vse v življenju mi je šlo narobe in se kar nadaljuje. Površen odnos s starši, predvsem z mamo – nisva skregani, nikoli bili, vendar nimava tistega pristnega odnosa mati-hči…pa tako si ga želim. Enako je z mojim otrokom – moji starši z njim nimajo nikakršnega pristnega stika in nikoli nista dala vzpodbudo, da bi ta stik vzpostavili. Popolnoma drugačen odnos imata z drugim vnukom – mojim nečakom. Jaz……propadel zakon je za mano, za tem burna dolgoletna veza brez perspektive, polna žalosti, nemoči, težkih dogodkov. Vsakogar ki sem ga imela rada sem vedno izgubila. Imam občutek da si ljubezni ne zaslužim, kot da sem z napako, ne vem kakšno….šla sem po spomino čimdlje nazaj in skušala ugotovoti svoje vzorce, ki bi se mogoče ponavljali in bili napačni, mislim da nisem preveč uspešna. Če sem hotla ugajati, sem večinoma tlačila sebe….Če sem se postavila zase, so ljudje okoli mene “izginili”……Počutim se kot da bi bila postavljena v okolje kamor ne sodim, ne vem pa kje je moje mesto…..Sedaj sem raje sama, večinoma z otrokom, bojim se drugih pristnih vezi….ker me vedno zelo prizadanejo. Vem da je to narobe, ker postajam ujetnica lastnih strahov, pa ne znam ven……
Hvala ker ste prebrali.

Berem tole tvoje žalostno opisovanje, po tvoje še bolj žalostnega življenja, ampak se ne zjokam zraven. Zakaj? Ti bom povedal:

Nekoč me je brat prosil, da mu popravim daljinski upravljalec za TV aparat. Še vedno smatram, da so vse tehnične stvari logične, torej ne bi smelo biti nič narobe, če pristopim k stvari z logiko. Razdrl sem daljinca in se posvetil njegovi notranjosti……

…… Da ne razvlečem zgodbe preveč. Po kakšnih 2 urah dela sem prosil brata, da mi prinese polivinilasto vrečko. Ves vesel je bil prepričan, da sem našel napako. Vzel sem polivinilasto vrečko in vanjo, kar z roko, pospravil vse dele, z baterijo vred, jo zavezal ter izročil bratu, ki me je debelo gledal z besedami: “NESI TO JUTRI V SERVIS”…..

Draga moja, potrebna si strokovnega servisa, čeprav morda misliš, da bi se lahko sama izkopala iz depresivnega stanja. Nekdo ti mora razložiti nekatere stvari, kako le-te potekajo v življenju in zakaj tako potekajo. Nekdo ti mora razložiti, kako svoje življenje spremeniš le tako, da najprej spremeniš svoj način razmišljanja. Morda pa kaj več napišeš na Zasebno sporočilo ( starost, od kod si, kaj počneš itd. ) in te bomo skušali usmeriti v najbližji “servis”.

Aja, še konec prejšnje zgodbe. Tisti daljinec še danes dela odlično……

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close