Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost vse cudno

vse cudno

pozdravljene!

sem bila na UZ , vrecka je zdaj velika 9mm ( v ponedeljek je bila 4mm), to bi pomenila da je vrjetno zacetek 6 teden po 1 dan M, ampak se plod ne vidi se!
se enkrat sem dala kri za HCG in moram spet v soboto na UZ.
tako da za enkrat se nic ne vem, to me ubija!!!

Draga Alexandra,
Žal mi je, da še nisi dobila odgovora – negotovost je res najhujša. Misli pozitivno, to da ne krvaviš več in da so znaki prisotni, je odličen znak!
Držim pesti zate!
Iza

imam se vsak dan rjav izcedek ( dokler ni krvav je uredo), znaki so tudi se.
upam da bo jutri HCG se tako visok kot je bil v torek .

Res je zoprno, ker si še vedno v negotovosti. No, kot je rekla Zoe, vsaj znaki so še prisotni hcg pa bo sigurno še večji kot v torek.

Držim pesti!

Alexandra držim pesti za čim višji HCG

Draga Aleksandra!

Tudi jaz ti želim, da bi izvidi čimprej razblinili tvojo negotovost in ti zanesljivo potrdili, da je vse v redu!

Alexandra, šla sem pogledat na spletno stran poliklinike Harni, kjer je za vsak teden nosečnosti napisano kaj se dogaja.
Za 6. teden piše, da naj bi bila gestacijska vrečka velika 10-15 mm.
To se pravi, da je pri tebi vse O.K., če je 9 mm. Izgleda pa, da si noseča kak dan manj, kot misliš.

Drži se!

Tašika

Draga Alexandra!

tasika ima zelo verjetno prav… noseča si manj kot si mislis, poleg tega, pa meni ni uz v 5. tednu pokazal nic in sele v 7. tednu je bil srcek razpoznaven…

drzi se…

lp
nika

Alexandra,

Vse smo s tabo, mislimo nate in ti drzimo pesti. Bodi pozitivna, pa bo vse v redu, bos videla.

S.

Tudi jaz se pridružujem vsem tem željam!!!!

Vedno moramo upati na najboljše,

Lp, Bianca

New Report

Close