VSAKA VAM ČAST ! ! !
Na forumu Mladi o… sem videla na temi Koliko ste stari, da je zelo veliko vrstnic in vrstnikov mojih starsev.
To mi je zanimivo saj moja dva niti pomislila ne bi, da tak forum Srednja leta obstaja:) Mogoce bi ju pa morala spoznati s tem.
V glavnem : VSAKA VAM CAST, mamice in ocki:), dedki, babice… vsec mi je, da tudi ljudje v zrelih letih koristijo internet.
Bravo!
cau.
Ribica*
No, res vas obcudujem… sama vedno pravim, da bom moderna mamica:) (ne se tak hitro), in internet bom zagotovo tudi takrat uporabljala. 🙂 in za otrokom vohunula:) hihihihihi…
in ko bom babica, bom se vedno aktualna:) moderna babica…
ce pa bi docakala se dobo, ko bom prababica pa se bom malce umirila:) in pogledala nazaj v zivljenje, in zajokala, ker je tako hitro minilo…
eh, zivljenje gre prehitro naprej, zatorej:
KDOR NE ZAJEMA ZIVLJENJA S POLNO ZLICO, JE VEDNO LACEN.
zato ga zajemajmo s polno zlico se naprej, ne bodimo lacno zivljenja, nauzijmo se ga v polni meri!
uf, malenkost sem zabluzila,… a vseeno,…
lepo vas pozdravlja
Ribica* (19)
Cau , MihaX!
Ne bodi tako kriticen do zene !
Morda pa obvlada ze davno pozabljene vescine, recimo strikanje,kvackanje,kuhanje,pecenje (to je meni se vedno kot kemija in kitajscina ).
Ribica, ne se prevec cuditi – a si pomislila,da je racunalnistvo, internet in take znanosti pomagala izumljati ravno nasa
generacija 😉
Nisem s tem mislil nič slabega, žena zna vse to kar si napisala. Pač samo kot primer, da je lahko problem osvajati novosti ves čas. Saj tudi Ribica se ima za ful dobro poznavalako,pa me zanima,če zna še kej druzga kot pa net na računalniku. Recimo, a zna pisat programe, makroje v wordu in excelu itd. Internet je zelo malo,če znaš samo to, pa upam,da ji internet in ostalo ni kdo drug naštimal 🙂