Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Vsa zadeva je zelo čudna

Vsa zadeva je zelo čudna

Ok, ponovimo.

Mož in žena prideta domov zgodaj zjutraj, v petek. V hiši ju čaka Plut.V eni roki ima nož, v drugi pa sekiro. Potem jima ukaže, naj lezeta (tako je pisalo), onadva ga ubogata in Plut ju zveče.Ženo odvleče v kopalnico in jo zakolje.Potem se mož čudežno reši in-ne, ne gre pomagat ženi, niti pogledat, če ona rabi pomoč-ampak pobegne k sosedu..

Kako je lahko suhi Plut, ki je imel, ne pozabimo, v eni roki nož, v drugi pa sekiro, oba sam zvezal?

Kako to, da se mu mož, ki je pravi orjak, ni niti poskušal zoperstavit?

Tu nekaj močno ne klapa.

Probaj ti mene zvezat, ko imaš ve ni roki nož, v drugi pa sekiro.Če me hočeš zvezat, moraš vsaj nekaj odložit, najverjetneje pa oboje. In če odložiš, je po tebi, ker jaz nisem ovca..

Je imel Plut pomočnika? Če ga je imel, zakaj mož o tem molči? Sej je moral videti, da sta dva?

Kaj pa če je bil Plutov pomočnik kar mož sam? Ampak če je tako, zakaj Plut o tem molči in s evadi z zgodbo o nekakšni “nesreči”, podobni tistim iz bosanskih vicev?

Skratka, ta zgodba je zelo zelo čudna…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

plut pa ta njegov odvetnik sta lih za skup. vsak klošar ve, da je kriv….samo cepčevi sodniki tega ne vejo…sej to je logično, na višjem polozaju kot si , večji cepec si.

Jaz sem predvidevala da je bil mož v nezavesti (da ga je lopnil po glavi in zvezal in zaklal ženo, le ta pa se je vmes zbudil iz nezavesti in tekel k sosedu po pomoč ).

Spider napisal:
**Probaj ti mene zvezat, ko imaš v eni roki nož, v drugi pa sekiro.Če me hočeš zvezat, moraš vsaj nekaj odložit, najverjetneje pa oboje. In če odložiš, je po tebi, ker jaz nisem ovca..**

Lahko je biti junak iz fotelja. Bi te rad videl, če te začopati nekdo z nožem v roki in ti reče, da lezi na tla. Ti bi ga verjetno z nogo usekal tako, da bi se na mestu mrtev zgrudil.

Pisalo je, da jima je zaprl pot in ukazal, naj ležeta.

Jaz te zgodbe ne kupim. Ti pa kakor hočeš.

Vsekakor, vprašanje je, če je SAMO on kriv.

Glede na to, da vsak dan v časopisu piše da ne mož ne otroci niso pri sebi da bi govorili in da mož od šoka ne more spregovoriti o dogodku, mi je zelo čudno da je pa takrat lahko vse podrobnosti opisal. Če ni bil v nezavesti, je bil očitno v totalnem šoku, ali pa je prpa ali pa je nekaj četrtega……. raje ne pomislim na to (to, da se ga pa zdaj boji še bolj – Pluta namreč je pa čisto jasno in bog ve če sploh resnico govori od strahu in glede na to, da vemo kako meljejo naša sodišča se lahko čez nekaj let zopet srečata,…..)

Ne pozabimo, da so oni trije bili dobri znanci.

In zdaj, tip, ki je pravi orjak in se druži z raznimi Pluti,totalno prestraši, ko ga hoče preklast možic, njegov dober znanec, zvezati..

Hm.

spider tudi jaz sem nekaj podobnega razmišljala……stvari so na zelo trhlih nogah…..čeprav večina ljudi o tem sploh ne premišlja…..pač, kot po navadi…..

verjetno so v ozadju s5 kake kuhinje a la Petek/Kamenik/Kovačič varianta

_________________________________ Inaction is a Weapon of Mass Destruction.

najboljš da pokličemo Grissoma in njegovo ekipo iz Vegasa, pa bodo razjasnil kaj se je zgodil… njim bi se tale zgodba po mojem tud mal čudna zdela.

Evo, meni se je tudi zdelo nadvse sumljivo.

Še posebej tisti del…če bi se jaz nekako sama odvezala (?) in bi bil Plut z možem v kopalnici ne bi tekla k sosedom, najprej bi z mobitela poklicala policijo, potem pa direktno s kakim nožem ali vazo ali škarjami v kopalnico.

Sploh pa mož je dal podrobno izjavo za pop in nikjer ne piše, da je bil v nezavesti. In ja, vse kaže, da je en zakonec mirno gledal, kako Silvo veže enega popolnoma brez orožja v rokah….da bruhneš v smeh!

Hja, majhne nelogičnosti so, kajne?

Če ji je Plut najprej praktično neoborožen zvezal moža, je ona to lepo opazovala?

Če je Plut najprej zvezal ženo, je dec mirno stal zraven in to gledal?

Obeh hkrati ni mogel nadzorovati. Pika. Sploh glede na podatek, da ni imel nobenega strelnega orožja.

To, da ženi mož ni pomagal, se mi je zdel absurd že, ko sem to prvič slišala. Nekdo v kopalnici (ali kje že) MUČI tvojo najljubšo osebo na svetu, ti pa pobegneš? In je sploh ne PROBAŠ rešit, čeprav veš (slišiš), da se ji dogaja pekel na zemlji?

Nekaj smrdi. Definitivno.

ti pa tvoj Plut!:)

najbolje da se vključiš v proces, saj študiraš pravo mar ne?:))

Lej, po moje, če pokažeš več agresije in da si pripravljen na več kot nesprotnik si zmagal, brez da dvigneš roko. Sekira, nož ok, glavna je psiha.

lp ajs

joj pa kaj vam je ljudje???!!!
Zdej ste vsi nekaj pametni (še osebno ti Spider), k pa sploh ne veste kako je biti v situaciji.
Ko vidiš človeka, ko se mu utrga… Nimate pojma o tem. Naj samo povem, da po raziskavah za 80 kg človeka, ki se mu “utrga”, rabiš šest ljudi, da ga strokovno in brez poškodb obvladajo.
Tako da ne govort, da je un tak hrust in je vse skupaj gledu.

Poznam primere, ko je suhec dobil v “zameljenem” stanju takšno moč, da nihče ni mogel verjeti.
Zato le previdno pri izjavah; češ je samo gledal, ni šel pomagat ženi…

Sej bodo nardil rekonstrukcijo umora, pol bodo pa tele luknje v zgodbah še bolj prišle na dan.

Kaj če je nastavil nož ženi na vrat in rekel, da jo bo ubil, če se mož približa (medtem, ko mora ležati 5 m od njega?). Tako bi pa že lahko nadzoroval. Kajne?

Če Plut pride iz kopalnice, z nožem in reče ti si naslednji. Kaj storiš? Marsikdo zbeži. PIKA! 🙂

“Kaj če je nastavil nož ženi na vrat in rekel, da jo bo ubil, če se mož približa (medtem, ko mora ležati 5 m od njega?). Tako bi pa že lahko nadzoroval. Kajne?”

Drži do trenutka, ko se jo odloči zvezat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close