Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca vrtoglavica-glavobol

vrtoglavica-glavobol

Naj se še jaz obrnem na Vas s prošnjo, da mi poskusite obrazložiti, kaj se z mano dogaja. Za boljše razumevanje naj povem, da sem stara 26 let. Od zaključene diplome, se mi je življenje nekako zelo hitro vrtelo; pred zagovorom diplome sem zanosila, par mesecev poučevala, bila na porodniškem dopustu,ki sem ga zaradi redne zaposlitve predčasno prekinila, začela z gradnjo hiše…. . Težave z glavoboli me spremljajo že od študija, malo se je sicer izboljšalo, dosti pa ne. Zadnje časa se mi dogaja, če sem neprespana, da se mi večkrat zvrti, vse vidim nekako od daleč, v obraz postanem rdeča in vroča. Vedno se mi ob tem porajajo prisilne misli in mislim na najslabše, zaradi česar mi začne tudi srce hitreje biti. Tudi vid mi nekako nagaja, včasih vidim zelo slabo. Ali je lahko to posledica stresa ?
Za vsak nasvet Vam bom hvaležna.

Lep pozdrav.

Spoštovani!

Najprej sem se spomnila na moje izkušnje pri gradnji hiše. Če namreč nimaš “bogatega strica iz Amerike” te gradnja hiše (oziroma oba partnerja) popolnoma izmozga. To lahko opaziš šele po nekaj letih, ko je gradnja zaključena. V tem času se ponavadi poveča tudi družina, kar zahteva dodatne napore. Včasih se partnerja odločita, da bo eden pretežno delal “na hiši”, eden pa se bo posvečal otrokom. Ob tem začneta ugotavljati, da se odtujujeta.

Vsekakor menim, da so vaše težave posledica preobremenjenosti. V vsakodnevno življenje bo potrebno nujno vnesti čas “za dušo”, ali pa “za srce”. Ali to za vas pomeni glasba, ali vzpon na goro – to veste sami. Vsaj malo zmanjšajte svoje obremenitve!

Lepo vas pozdravljam.

Danica Rotar Pavlič

New Report

Close