Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca vrtoglavica

vrtoglavica

Pozdravljeni!
Zadnje nekaj tednov me vsako jutro boli vrat in se čez dan počutim bolj slabo, rahlo omotično, zaspano, brez energije in volje. Bila sem pri zdravniku, ki je na podlagi izvida krvi, kjer je bilo vse v mejah normale dejal, da ni potrebno kakršnokoli slikanje vratu ali glave. Mene pa zelo moti. Sicer izvajam vaje, vendar ni bolje. Naj omenim še to, da imam že nekaj let prisotno šumenje v ušesih, bila sem pri ORL, ki pa ni ugotovil posebnosti. Zanima me ali je mogoča rahla vrtoglavica zaradi nepravilnega položaja glave ter ali je povezano s šumenjem? Strah me je česa hujšega, vendar bruham ne, pa tudi slabo mi ni. Kaj mi je storiti? Hvala

Verjetno so težave posledica sprememb v vratni hrbtenici. Te bi lahko sledile opravljanju dela v enem položaju. Še naprej vam svetujem, da izvajate vaje za razgibavanje vratu. Če ste starejši, opravite tudi merjenje kostne gostote glede morebitne osteoporoze.

Srečno!

Danica Rotar Pavlič

Imam enake znake in mi je bila potrjena okužba z EBV.
To je virus, ki postopoma uničuje živčevje ne vem ali res še niso odkrili zdravila ali ga samo pri nas v Sloveniji še ni?

New Report

Close