Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca vrtoglavica

vrtoglavica

Fantu so se med prazniki ponovile težave, ki jih je imel točno pred dvema letoma. Naj vam jih na kratko opišem.
Takrat je šel zvečer spat zdrav, zjutraj pa ni več mogel vstat. V trenutku ko je dal glavo v pokončen položaj, se mu je zvrtelo, imel je dvojen vid, je bruhal in imel težko glavo v predelu malih možganov, na nogah je ostal le težko.
Po pregledu pri zdravniku so ugotovili motnje aparata za ravnotežje v ušesu. Naredili so mu preiskave, predpisali terapijo s tableti in čez šest mesecev kontrolo. Vse se je popravilo. Zdravnica mu je tudi povedala da je vse ok. Moral bi zopet na ponovne kontrole, ki jih je pa izpustil.
No in zopet med temi prazniki je dobil težko glavo, vrtoglavico (v ne tako hudi obliki), tudi bruhal ni, ni imel temperature. Dežurni zdravnik je po nekaj vajah takoj rekel :ponovilo se je. Po tabletah je danes že ok.
Mene pa skrbi in skrbi. Zakaj se stvar ponavlja? Jo lahko kako preprečimo? Je povezana z njegovimi pogostimi prehladi? Strah me je, da bi se vse skupaj razvilo v kako resnejšo okvaro. Ustvarili smo si tako prijetno družinico, v meni pa je nenehno prisoten ta strah. V mladosti sem namreč šla skozi hude bolezni v naši družini, nočem še enkrat tega.
Silim ga da gre po napotnico za ponoven pregled pri specialistu, pa ni ravno navdušen zdaj ko mu je bolje.
Lepo prosim za vaš pogled na vse skupaj. Hvala za odgovor

New Report

Close