Najdi forum

Pozdravljeni,

Rada bi posadila vrtnice..tiste lepe, temno rdeče, dišeče. Žal, sploh se ne spoznam na vrtnice. Prosim, pomagajte: kako se posadijo, kdaj, kakšna zemlja mora biti, čez koliko časa zrastejo? Najlepša hvala za odgovor, lep dan želim.

Najbolje, da vse te podatke izveš pri vrtnarki- mogoče je celo katera tukaj ( ali vrtnarji..)…sama pa sem predlani posadila vrtnice zgodaj spomladi- zrastejo pa kar hitro…mislim celo, da so že prvo leto cvetele,…( kupila sem tiste nizke, tudi žametno rdeče…- s tem, da so za rezanje in za v vazo boljše tiste tavisoke…)…vprašaj tam, kjer boš kupila…Zemlje pa ne rabijo zahtevne…
Pa naj ti lepo cvetejo…

LP

Po stari cesti ljubljana-vodice se v kraju Skaručna nahaja vrtnarija, ki se ukvarja z vzgojo vrtnic. Zanimivo se mi zdi to, da si vrtnice lahko ogledaš sedaj, ko polno cvetijo.
Ali imajo vrtnice vzgojene tudi kontejnersko, kar omogoča, da jih lahko sadiš kadarkoli pa ne vem. Vsekakor se izplača pogledati. Naslova žal ne vem, se jih pa zagotovo opazi, saj ob cesti na polju cveti množica vrtnic.

lp

New Report

Close