Vrtni palčki
Točno tako kje jih imajo ne kakšni se vam zdijo.
Tudi meni so te iz Baumahausnekaj taki pač serijski.
Jaz bi pa sedem simpatičnih izvirnih palčkov, ker imamo za hišo hrib in bi lepo plezali po njem.
“vrtni centri” potem pa ko boš prišla na kavo ne boš gledala kje jih imam ane – simple as that al kako se reče
In ja kmetavzarski. Sem z vasi
Te ja bi. Hriba je 400 kvadratov z grmicevjem, cipresami… Je bilo že zasajeno, ko smo hišo kupili. Ker je blizu gozd je med to zasaditvijo mah.
Otroka palčke obožujeta in če bodo lepi bo lepo. Je pa ZA hišo, da ne bo katera od tistih, ki jim je grdo s ceste zapeljala.
Lahko tud smrkce sam da bi bilo lepo in izvirno narejeno
Pazi, da te teli ne najdejo… 😉
Te ja bi. Hriba je 400 kvadratov z grmicevjem, cipresami… Je bilo že zasajeno, ko smo hišo kupili. Ker je blizu gozd je med to zasaditvijo mah.
Otroka palčke obožujeta in če bodo lepi bo lepo. Je pa ZA hišo, da ne bo katera od tistih, ki jim je grdo s ceste zapeljala.
Lahko tud smrkce sam da bi bilo lepo in izvirno narejeno[/quote]
Lepo te prosim – SMRKCE. Pa kje imaš pamet jih sploh omenjat zraven palčkov. Palčki so čisto nekaj drugega.
Palčki so skoraj nevidni oz. so vidni samo pod določenim kotom. Ne mislit da sem šla via – ampak sem videla en res fantastičen star vrt z velikimi drevesi, podrastjem, skalami z mahovi – tudi nasajenimi seveda in palčki.
Gostiteljica je rekla da jih ima 50. Kot otroci smo se zapodili jih iskat. Našli smo jih samo tam okoli 30.
Ma tam nekje, ja. Ko smo šli iz Radencev proti LJ, je bilo to na levi strani. Avtobus je parkiral skrajno desno, mi smo šli čez cesto po eni makadam poti gor, mimo prijaznih konjev, ki so se pasli na desni strani. Vem, da je ena takrat imela s seboj skico za enega posebnega palčka, ji je gospod obljubil, da ji ba bo naredil.
[img]http://www.shrani.si/f/27/yM/9aUSwCj/cvergl.jpg[/img]