Najdi forum

vrtni kamini in peči???

Zanima me , ali je v okolici LJ, kakšen dober mojster, ki bi znal narediti vrtni kamin po narocilu, skica je narisana, gre pa za kamin in peč zraven, tako za kruh pect…vse to bo stalo na vrtu.Mojster mora biti res mojster svojega poklica, to je pogoj! Hvala za nasvete, namige…

zelo malo si povedal/a o svojih željah, predvsem iz kakšnega materiala bo peč, ali bo na prostem, pergoli, terasi. dobrih in dragih mojstrov za pečarstvo je v slo zelo veliko, predlagam ti lahko ene iz novega mesta. na spletni strani sicer ne predstavljajo zunanjih kaminov, vendar ti ga tudi naredijo, v kolikor se bo uporabila keramika, klinker ipd. in če bo zaščiten pred vremenom.
http://www.peci-keramika.si/

Kamin-peč bo na prostem pod streho.Oblečeno bo v delno v kamen-škriljaveč, ker bo to kombinacija z tlemi, delno bo oblečeno z staro dimnik opeko,kombinirano bo, vse bo spominjalo na staro kmečko kuhinjo, dimnik, kurisce pa bo iz šamota…
Če pogledaš, vidiš peč in zraven kamin in zraven se pipo in umivalnik, vse to troje bo v sklopu.

vauu, enaa,
jaz bi tudi takega!

pri nas pride v poštev “samostojno stoječ”, se pravi, da bi bil sredi vrta. Zaenkrat imam samo idejo in sicer en del za pečt, potem bi imela eno polico pod katero bi bila drva in pa lijak z pipo.
Ali si sama zrisala skico ali jo imaš od kod skopirano?

skico je narisal moj mož, sedaj že uresničuje načrt, išče najboljšega mojstra za peč, dimnik-kurišče… z ostalim finiširanjem lepotnim delom, če se lahko tako izrazim,pa se bo-se bomo… verjetno kar sam-i poigral-i…če te zanima, ti sporočim kaj več v nadaljevanju.

devet

sem pečar po poklicu in montiram kamine in peči po naročilu .. Moj kontakt je [email protected] ….

New Report

Close