Najdi forum

ojla,
pri nas ap se odločamo za nakup plavanega bazena.
ALi ima morda kdo doma večji bazen ( npr. ovalnega cca 6m dolžine .. ) kako je s čiščenjem ali ste ga čisto zabetonirali itd.
Za karkšnekoli informacije bomo hvaležni,
lp

mi smo ravno v fazi postavitve 4,5m bazena. že komaj čakamo, da ga napolnimo.

oj,mi imamo bazen 3krat 6m,imamo ga že 6 let.je vkopan,zazidan okol z zidaki,noter pa je folja.je super,mi se celo poletje kopamo.vzdrževanje ni hudo,spomladi ga odpremo,očistimo,napolnimo z vodo in uživamo.bazen se sesa ,je simpl,dela ni veliko.fajn je da se ima v strojnici z pumpo tudi dozator,on namreč dozira noter klor in ni dosti dela,vsake tolko časa pogledamo,če je voda klor in ph ok in to je to.če želiš,ti pošljem kakšno sliko,tako na hitro.v glavnem,mi se vsako leto,ko se 3 mesece al pa več ,odvisno od vremena kopamo vsak dan,resnično imamo super.priporočam.

smo imeli prejšnji teden kopalno otvoritev. tale 4,5m je sedaj v akciji iz 88 jurjev znižan na 35- v vsemi dodatki vred (v giga sportu).

lp

verjetno govorimo o različnih bazenih,naš je namreč vkopan,sepravi cel obzidan,pa tud strojnico ima posebej,kar je pomembno za čistočo vode,pa tud cena je cc 1milj.starih sitov.veliko zabave ob bazenu vam želim.

New Report

Close