Najdi forum

vrtec Zelena jama

Ima morda kdo otroka v enoti Zelena jama na Zvezni ul.?
Kakšna je kaj tam scena? Je fino, ste zadovoljni?
Hvaležna bom za vsak komentar!

lp

Mi smo imeli tam otroka štiri leta. Bili smo zelo zadovoljni, z vzgojiteljicami imamo še vedno enkrat letno piknike, imajo ooogrrromenn igrišče, poleti krasno senco. Ulica do vrtca je slepa, tako da ni prometa, razen ko pripelješ in odpelješ otroka. Če bi izbirali, bi ga ponovno vpisali tja.

Mi smo izredno zadovoljni. Vrtec je dobro opremljen, igrišče je po mojem eno boljših (vsaj v LJ) – veliko prostora, igral, sence, pa v vrtcu je velika avla z igrali in bazenčkom z žogicami, kjer se lahko nadivjajo tudi pozimi.
Prej smo bili na drugem koncu LJ, kjer vrtec (vsaj po opremljenosti) ni bil tako dober.
Moja otroka sta zelo zadovoljna, jaz pa z njima.
Je pa dobro počutje otroka v vrtcu odvisno predvsem od vzgojiteljic – če se ujameta ali ne. Pri tem ti pa težko kdo svetuje. Naše so krasne – poznam pač naše štiri in tisto, ki je dežurna popoldne.
Organizirane so dejavnosti v sklopu vrtca (za doplačilo, seveda) – tuj jezik, računalništvo, telovadba,… večji otroci lahko hodijo na letovanja (morje, Kekčeva dežela, kmetija).
Nekajkrat letno so igralne urice, kjer z otrokom skupaj “ustvarjaš”… – vsakokrat zelo prijeten dogodek.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Jaz sem imela tamalo v enoti selo-moste,Vrtec zelena jama je najdražji v LJ!!!Poleg tega pa sploh nismo bili zadovoljni z njim še manj pa z vzgojiteljicami.Pozimi niso šli nikoli ven!!!Za kazen je morala tamala v drugo sobo-mimogrede bila je super priden otrok do zdaj ko jo malo meče.
Baje pa je v Z.jami bolje saj z igrišči in dejavnostmi ,to je le uprava vrtca.
kakšne pa so vzg.pa res ne bi vedela.
Pri nas v Mostah jih lahko preštejem na prste ene roke kar se tiče prijaznosti ki je predvsem zaigrana.
Jaz šele sedaj ko tamala hodi v šolo vidim kje smo bili prej-v totalno dolgočasnem in zanemarjenem vrtcu.
Aja pa se spati je morala na silo,ker otrokom niso omogočili da bi se lahko igrali če ne morejo počivati.
Sedaj sem tamalega vpisala v vrtec Ledina kjer so stvari bistveno drugačne!!!
Jaz ti vrtca Z.Jama ne bi priporočila-če seveda imaš kaj drugega na razpolago.Je pa res ziher boljši kot pa enota Selo!!!
To je moje mnenje in izkušnja!!!

tudi enota fužine je zanič!!! vse je odvisno od vodstva, ki pa v tej enoti ni ravno oh in sploh

Oba otroka imam v tem vrtcu, prav na Zvezni ulici in moram reči, da sem zzeellloo zadovoljna,kKar se tiče opremljenosti, igrišča, dejavnosti, kar se pa tiče vzgojiteljic pa sploh. Ob vpisu prvega otroka sem si tudi ogledala par drugih lj vrtec, pa mi nikjer ni bilo tako všeč kot tu.

Me je prav zanimalo, če je kdo iz vrtca tudi kdaj na forumu. Včasih tuhtam, ko opazujem starše z malčki (v vrtcu in drugje), kaj če si ravno s kom od njih praktično vsak dan izmenjujem mnenja? Pa kaj ko nikomur ne piše na čelu…

Zelooooooo zadovoljni, tako midva, kot tudi najin malček. Veliko in urejeno igrišče z dobrimi igrali (Tivolsko igrišče se skrije!), poleti veliko sence. Vzgojiteljice zelo prijazne. Vsak dan, razen če hudo dežuje, grejo na sprehod, malo naokrog. Pozimi pa je sploh super, ker je zraven en majčken hribček – raj za sankanje!!!
Ta vrtec ti vsekakor priporočam!

Hm… V katerih skupinah pa sta otroka??? Mogoče pa smo “sošolci” :-)? Naš je polžek.

Super!!!!
Se že veselimo! Zdaj samo še s stisnjenimi pestmi čakamo odločbo, če bo sprejeta, upam da prav v heterogeno skupino (2+3 letniki), ki se obeta!
Hvala!!!

lp

Je majhen svet… Naš mlajši tudi. Oglasi se mi na mejl!

Haj!

Enako kot ostale zelo zadovoljna. Moja je sicer šele tretji teden notr. Stara je dve in pol in je pri mravljicah. Mislim da imajo res največje in dobro igrišče, poskrbljeno je pa tudi za deževne dni, saj imajo notri telovadnico in dve avli z igrali.

PRIPOROČAM!

LP N

Ojla,
tudi moja je že od 11 meseca v tem vrtcu in zelo zadovoljna. Zdaj so cele dni zunaj, tudi pozimi so hodili na sprehode, kar precej pogosto hodijo v knjižnico, bili smo že v Kekčevi deželi in na kmetiji..
Meni se zdi dober vrtec, imajo telovadnico in veliko avlo za slabe dni, tako da se kaj dosti res ni pritoževati.
Je pa zelo pomembno ujemanje staršev in otroka z vzgojiteljico. To pa dejansko ni odvisno od vrtca.
Sem pa slišala, da se vzgojiteljice pritožujejo, ker starši popoldan včasih ostanemo z otrokom še nekaj minutk na igrišču, saj otroka ne moreš kar potegnit z igral in ga napodit domov. Mogoče samo slab dan :))
Aja, mi smo pa mucki.
Lep dan vsem

Potem pa je bila tvoja deklica z mojim sinom na kmetiji in v Kekčevi deželi – vaša in naša skupina namreč “sodelujeta”!
Sem vedela, da je svet majhen. :-)))

Pa je res, kajne 🙂 saj verjetno bi se še kakšna mamica našla iz tega vrtca, če ne kar skupine. Torej se verjetno tudi kdaj srečava med vrati, le veva ne tega 🙂
LP,

V tem vrtcu se dogajajo čudne stvari. Decembra 2011 so po podatkih Supervizorja v lokalu Pri šestici porabili 2.274,70 €, hkrati pa nam staršem pripovedujejo, da ni denarja za igrala in organizirajo zbiralne akcije (zbiranje zamaškov, papirja, za novo leto prodaja koledarjev in izdelkov osebja). V nasprotju z zakonodajo dodatno plačujemo obogatitvene dejavnosti, ki potekajo v vrtcu, telovadnico pa ravnateljica oddaja privatniku, ki v času programa izvaja plesne urice, ki jih seveda spet dodatno plačujemo. Zaračunali so nam tudi stavkovni dan, ko v vrtcu ni bilo nobenega otroka, gl. http://www.siol.net/novice/slovenija/2013/02/planet_tv_vrtci_zaracunali_dan_brez_varstva_.aspx.
Inšpekcije molčijo, Svet zavoda tudi, starši pa podpisujejo vse, kar jim vzgojiteljice pomolijo pod nos. Tudi to, da se strinjajo s stavko, kar se mi zdi nedopusten pritisk na starše. Seveda, bojimo se za svoje otroke, zato se vzgojiteljicam in njihovim metodam ne upamo upreti.
Javno vprašanje: Ali si starši res ne zaslužimo boljšega vrtca?
Ne pozabimo, iz tega vrtca so septembra 2011 odnesli tretjino milijona (http://www.24ur.com/novice/slovenija/ravnateljica-in-racunovodkinja-odnesli-tretjino-milijona.html), računovodkinja pa je še vedno v službi, čeprav si je junija 2011 na svoj s. p. TRIUMF, LEONA TRIFUNOVIĆ, s.p. nakazala 3.848,00 € (gl. http://supervizor.kpk-rs.si/organ/63738/podj/33128014/).
Inšpektoratu za šolstvo smo se pritožili decembra 2012 in do danes nismo prejeli odgovora.

Leona trifunovič ssdaj leona rapuc kot računovosja še kar varanta z javnim denarjem

Tolk o tem in poslih javne uprave v ljubljani..in to od jankoviča navzdol

New Report

Close