Najdi forum

Vrtec Rožna dolina

Pozdravljene,

sem bila danes v svojem nekdanjem vrtcu… in se mi je kar milo storilo, ker naj bi od septembra tja hodil naš mulček. Mojih “turšic” seveda ni več, vodja je bila zelo prijazna in mi je vse razkazala, zdaj pa me zanima, ali ima katera svoje otročke v vrtcu Rožna dolina? Oziroma na Skapinovi? Kako ste zadovoljne? Hvala, pozdravček, irena

Mi smo v vrtcu na Skapinovi. Vrtec je nov oz. popolnoma prenovljen. Letos je prvo leto po prenovi in vrtec se tako v pragramu kot v organizaciji še precej lovi. Mi smo z vzgojiteljico nadvse zadovoljini in s pomočnikom tudi (kakšen luksuz, da ima mala moškega za varuha) z samo organizacijo vrtca pa malce manj, oz. sploh nismo. Trenutno ni nobene komunikacije med vodstvom vrtca in starši. Letos (oz. od septembra) sploh še ni bil sklican svet staršev, pedagoški vodja vrtca je celo rekla, da ta vrtec sveta staršev sploh nima, ker paše pod Rožno dolino.
Bilo je tudi nekaj vroče krvi glede neprijaznih varušk, nesposobnih študentk in zunanjih dejavnosti.
Ampak mislim, da se bodo zadeve počasi utirile in postavile na svoje mesto.
Sicer pa nam je važna vzgojiteljica in to, da mala rada hodi v vrtec.

Mi smo v vrtcu na Skapinovi. Vrtec je nov oz. popolnoma prenovljen. Letos je prvo leto po prenovi in vrtec se tako v pragramu kot v organizaciji še precej lovi. Mi smo z vzgojiteljico nadvse zadovoljini in s pomočnikom tudi (kakšen luksuz, da ima mala moškega za varuha) z samo organizacijo vrtca pa malce manj, oz. sploh nismo. Trenutno ni nobene komunikacije med vodstvom vrtca in starši. Letos (oz. od septembra) sploh še ni bil sklican svet staršev, pedagoški vodja vrtca je celo rekla, da ta vrtec sveta staršev sploh nima, ker paše pod Rožno dolino.
Bilo je tudi nekaj vroče krvi glede neprijaznih varušk, nesposobnih študentk in zunanjih dejavnosti.
Ampak mislim, da se bodo zadeve počasi utirile in postavile na svoje mesto.
Sicer pa nam je važna vzgojiteljica in to, da mala rada hodi v vrtec.

Hvala, Silvy,

tam “zgoraj” (kjer so otroci od 1-3let) je delovalo vse skupaj kar urejeno, res pa je, da ta mičkeni verjetno ne potrebujejo še nobenih zunanjih dejavnosti…no, bomo videli… vidim pa, da očitno ni preveč forumk doma iz Rožne doline…

New Report

Close