Vrtec Rožna dolina
Pozdravljena,
jaz imam oba svoja otroka vpisana v tem vrtcu in lahko ti iz lastnih izkušenj zagotovim, da je vrtec zelo v redu. Imajo res zelo veliko igrišče, pa še na taki dobri lokaciji je. Lansko leto so nabavili precej novih igral, za varnost mislim, da je dobro poskrbljeno. Edino kar mene in seveda vse ostale starše moti je, da je zraven cesta, ki je precej prometna, nasproti vrtca je protokolarni objekt Vila Podrožnik, in seveda se tam kao ne sme postaviti semaforja. Drugače ima vrtec super super vodjo, pa tudi vzojitieljice in varuške so vsaj po mojem mnenju zadosti strokovne in podkovane v svojem znanju. Če želiš še kakšno bolj konkretno informacijo mi prosim pusti e-mail in ti pišem.
Hvala za odgovor, Dolores!
Res bi ti bila hvaležna za še kakšne dodatne informacije, zato navajam svoj e-mail.
Predvsem me zanima, ce mi lahko katero od vzgojiteljic oz. varušk še posebej priporočiš? Koliko jih je sploh v skupini? A hodijo vsak dan na sprehode ob tej prometni cesti?
Moja pikica bo ob vstopu v vrtec stara 3 leta in 2 meseca.
Sama imam hčerko na Skapinovi, ki pa tudi spada pod vrtec Rožna dolina. Smo zelo zadovoljni z vzgojiteljico in varuhom, malce manj pa z delovanjem vrtca kot celote. Vendar se stvari počasi postavljajo na svoje mesto (vrtec je na novo odprt in ljudje pač potrebujejo nek čas za prilagajanje), tako da mislim, da bo drugo leto gotovo še boljše. Večina skupin v vrtcu je starostno mešanih – od tri do šest let. Pri nas se ta starostno mešana skupina zelo dobro obnese, bolje kot lani, ko je bila samo med vrstniki.
Če te še kaj zanima, mi piši na mail.