Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Vrtec Otona Župančiča – Mehurčki – vaše izkušnje prosim

Vrtec Otona Župančiča – Mehurčki – vaše izkušnje prosim

Moja enoletnica bo šla morda v ta vrtec oziroma jasli. Ali ima katera tam svojega malčka v jaslih in kakšne so vaše izkušnje.
Najlepša hvala!

V Mariboru?

Naš je sedaj že tretje leto tam. Vse skupine in vzg. do sedaj so mi bile všeč, malo manj vzg. v skupini 2-3 let, ampak je pa pomočnica toliko boljša. V prvi skupini jaslic je vzg. super, ima svoj red in jih ful lepo nauči reda in discipline, jih pocrklja, deluje pa res bolj strogo. Naš je bil sicer precej samostojen, je že hodil in večinoma sam jedel, ampak se je izredno hitro navadil. Edino ven hodijo izredno malo, pa še to bolj spomladi, pozimi skoraj ne.

Lp, MOjca

A v Mariboru je tudi. Ne, moja hčerka bo v Ljubljani. Ima katera mamica z ljubljanskimi Mehurčki kake izkušnje?

štepanjsko naselje ali ne? – zgornji ali spodnji vrtec? Poznam par vzgojiteljic od tam – moram ga pohvaliti, da se kar trudijo

Ja, v Štepanjskem naselju – enota Mehurčki – tik ob Ljubljanici (čez most desno). Hvala za odgovor, bom zelo hvaležna za še kakšno informacijo.

se bom jutri pozanimala pri kolegici. Samo nisem bila prepričana ali je to vrtec pri Ljubljanici ali bolj zgoraj proti LItijski.

Ful hvala, ti bom zelo hvaležna. To je vrtec na Parmski ulici – ob Ljubljanici.

Vse OK o vrtcu Mehurčki. Tako kot vsak ima nekaj dobrih in nekaj malo manj dobrih vzgojiteljic. Naj pa ti povem, da imajo zelo urejen vrtec, se tudi precej potrudijo (za urejenost, čistočo – to meni ker nekaj pomeni – da povem naš primer, ko smo jeseni šli v prvi razred v šolo, pa je bila okolica šole, kot bi razneslo petardo, nepokošena trava, nepostrižena živa meja – šele čez kak teden so to uredili) – pa je naša šola v kao “boljšem” okolišu kot Š naselje. Kot vidim po drugih temah, greste v jasli – ne vem, katere so letos v jaslih – ampak sigurno nobene panike.
V soboto se srečam s kolegico, pa zvem še kaj več.

Res ti hvala za tvoj trud, sploh, ker si edina! Bom hvaležna še za naprej.

Moj sin v omenjeni vrtec, je v drugi enoti na peči, sama čez omenjeni vrtec nimam pripomb (hrana je ok), pa tudi vzgojiteljice kolikor jih poznam so tudi v redu. vrtec (tudi ta enota, po kateri sprašuješ) se mi zdi urejena . glede na to, da hrano vozzijo iz tega vrtca v našo enoto je ok,

Hvala tudi tebi. Najbolj me zanimajo vzgojiteljice, če so prijazne, pa tudi, koliko so kaj zunaj.

sosedova micka, prosim piši mi na mail andreja999@gmail – glede ene dodatne infomacije.

Zavrača mi tvoj mail. Mi lahko prosim pišeš na [email protected]
Najlepša hvala!

Mislim, da mi je uspelo poslati.
Pa res najlepša hvala za tvoj trud!

New Report

Close