Vrtec Otona Župančiča – Mehurčki – vaše izkušnje prosim
V Mariboru?
Naš je sedaj že tretje leto tam. Vse skupine in vzg. do sedaj so mi bile všeč, malo manj vzg. v skupini 2-3 let, ampak je pa pomočnica toliko boljša. V prvi skupini jaslic je vzg. super, ima svoj red in jih ful lepo nauči reda in discipline, jih pocrklja, deluje pa res bolj strogo. Naš je bil sicer precej samostojen, je že hodil in večinoma sam jedel, ampak se je izredno hitro navadil. Edino ven hodijo izredno malo, pa še to bolj spomladi, pozimi skoraj ne.
Lp, MOjca
Vse OK o vrtcu Mehurčki. Tako kot vsak ima nekaj dobrih in nekaj malo manj dobrih vzgojiteljic. Naj pa ti povem, da imajo zelo urejen vrtec, se tudi precej potrudijo (za urejenost, čistočo – to meni ker nekaj pomeni – da povem naš primer, ko smo jeseni šli v prvi razred v šolo, pa je bila okolica šole, kot bi razneslo petardo, nepokošena trava, nepostrižena živa meja – šele čez kak teden so to uredili) – pa je naša šola v kao “boljšem” okolišu kot Š naselje. Kot vidim po drugih temah, greste v jasli – ne vem, katere so letos v jaslih – ampak sigurno nobene panike.
V soboto se srečam s kolegico, pa zvem še kaj več.
Zavrača mi tvoj mail. Mi lahko prosim pišeš na [email protected]
Najlepša hvala!