Najdi forum

VRTEC MALI PRINC

Hči moje sestre, moja draga nečakinja (joj kako je fletna) je stara malo manj kot pol leta. Ker obstaja bolj malo upanja, da bi sestra po končani porodniški dobila vrtec zanjo v Domžalah, Mengšu ali Kamniku, se odloča, da bi poslala vlogo še v Mali princ – privat vrtec v Domžalah. Menda je bolj nov in zato verjetno ne poznamo nikogar, ki bi vedel kaj povedati o njem, bi pa prosila vse vas, če kaj veste o tem vrtcu? Je v redu ali ne – so drugi vrtci (javni) boljši in zakaj? Prosim vas za vaše izkušnje, da jih prenesem sestri. Hvala!

Pozdravljeni!
Ste si pogledali njihovo stran: http://www.vrtec-maliprinc.com/ ??
Kaj več sicer ne vem povedati, a glede na izkušnje z gnečo v vrtcih v Domžalah in okolici menim, da je tudi tu gneča. A vseeno veliko sreče pri iskanju prostora.
Še to… Vzgojiteljico pri najmlajših pa poznam, ker je delala prej v vrtcu Urša, kjer je imela tudi enega od mojih otrok in je prav enkratna.
LP! Vladka

Hvala Vladka! Kako pa je ime tej vzgojiteljici? Na internetni strani so namreč slike vzgojiteljev se mi zdi…..je pa drugače veliko odvisno prav od vzgojitelja, kajne?

Ja, tudi od vzgojitelja je lahko veliko odvisno. Ta, ki jo poznam, pa je vzgojiteljica Anka.
LP! Vladka

Na ta vrtec je bilo precej kritik (malo pobrskaj tudi po forumu) in jaz jih poznam kar nekaj, ki so otroke izpisale – drugače pa mislim, da imajo še vedno gnečo.

LP, Diana

New Report

Close