Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja vrtec Kekec (Mojca,Rožle)- N. Jarše- jasli

vrtec Kekec (Mojca,Rožle)- N. Jarše- jasli

Dobro jutro vam želim!

Rada bi izvedela kakšno informacijo za program jaslic v vrtcu Kekec (lahko tudi Mojca ali Rožle) v N.Jaršah .

Vsem lepa hvala in lep dan.

Ana, kaj te konkretno zanima?
Jaz imam oba v vrtcu Mojca in ti lahko povem, da smo zelo zadovoljni, sploh tamala ima super vzgojiteljico in varuško.

polona

Mi smo v enoti Kekec, tovarišici Ema in Danica sta zakon in prav letos dobita novo skupino se pravi 11 mesečnike, mi je hudo, ko se spomnim da gre moja princeska letos naprej. Zelo zadovoljna sem tudi z vsem kar tamala prinese domov, se pravi navade in znanje. Lp

Hvala za odgovore. Zanima me še kako je previjanjem. Jih previjejo tudi po potrebi? So imeli vaši malčki kdaj težave z vneto ritko?

Previjajo jih tudi po potrebi, Ana in Marijana (vzgojiteljici naše Hane) sta obe zelo skrbni, tamali so vedno čisti, lepo namazane ritke…Če boste šli v Mojco, boste mogoče dobili Darjo in Marijo, ker grejo njuni vražički septembra v šolo-a so res že tako veliki?!
Aja, plenice dobiš v vrtcu (Pampers ali Linostar), uporabljajo Niveine robčke, hladilno mazilo, če ima pa otroček vneto ritko, jo namažejo s praško pasto.

Oj, Katarina, ste letos bili na Kekčevem žuru?
Tudi ta žur je super, kajne!?

polona

Tudi mi smo bili na kekčevem žuru in bilo je res Mega, tako za otroke kot za odrasle. Bili pa smo zato, ker stanujemo čisto zdraven.

New Report

Close