Najdi forum

vrtec-jasli

zanimajo me vaše izkušnje s šišenskimi vrtci: andersen – oddelek marjetica,
vrtcem na klopčičevi v dravljah ter vrtcem na gorazdovi ulici.
zanimajo me tako pozitivne kot negativne strani, ter če mi svetujete morda še kakšen drug šišenski vrtec in zakaj?
najlepša hvala in lp.

Jaz imam sina v Andersenu enoti Palčica in sem zelo zelo zadovoljna. Vrtec je manjši – imajo samo 2 skupini-vendar so tako kot ena velika družina. Veliko hodijo na sprehode (v Tivoli, gozd), ker nimajo svojega igrišča. Otroci so navajeni hodit, kar se mi zdi zelo vredu. Letos so dobili tudi moškega vzgojitelja in je super.
Mislim pa da so vsi Andersenovi vrtci zelo vredu.

Lep pozdrav

Pozdravljeni!

Svojega dveletnika imam v vrtcu na Gorazdovi in sva tako jaz kot otrok z jaslimi zadovoljna. Celo tako zadovoljna, da je popoldne težko iti iz vrtca, saj bi se še igral. Všeč mi je atrij, ki je zavarovan pred vetrom in se tam igrajo, na hodniku pred garderobo imajo mini mini igrišče, kjer se lahko izživijo tudi pozimi, všeč nam je risanje, barvanje, lepljenje, telovadba, plesanje, petje in poslušanje inštrumentov. Zaradi neješčnosti otroka smo imeli težave in vzgojiteljice so priskočile na pomoč in se z otrokom prav posebej ukvarjale, ga hranile, skratka se mu posvečale.

S tem vrtcem imam zelo dobre izkušnje. Je pa en problem: prvo leto v vrtcu je botrok domov prinesel vse mogoče viruse, kar pa se dogaja verjetno v vseh vrtcih prvo leto.

Veliko sreče,

Neda

New Report

Close