Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Vrtec Danielov levček Celje-izkušnje?

Vrtec Danielov levček Celje-izkušnje?

Ali ima katera vpisanega otroka v vrtec (jasli) Danielov levček – katoliški vrtec v Celju.

Zapišite malo svoje izkušnje (starost v jaslih, prehrana, previjanje, vzgojiteljice,….)

Moja nečakinja je hodila v ta vrtec, moja kolegica pa dela tam. Svakinja pravi, da je bila z njim zelo zadovoljna. Sedaj mala zaradi bližnjega vrtca ne hodi več tja.
Pa še nekaj, kar sem opazila sama. Mogoče je to čisto napačno sklepanje in nima nobene povezave z izbiro vrtca. Ko je hodila v Danielov levček je bila veliko bolj “punčkasta” kot sedaj. Znala se je pocartati, bila je bolj nežna,… Sedaj je veliko bolj energična, mogoče tudi bolj svojeglava,…
Kot sem že rekla. Verjetno ni vzrok tega vrtec, ampak zgolj odraščanje. Napisala sem ti samo svoje opažanje. Tebi pa želim dobro odločitev, ki bo v vsakem primeru prava.
Pa uspešno prilagajanje!

Starši, pozdravljeni!

Sem se pripela kar na zgornji post, star 3 leta in pol, ker je to edino kar sem našla z iskalnikom.

Me pa zanima podobno kot predhodnico: kakšne so izkušnje staršev, ki imajo svoje otroke v tem vrtcu? Je kakšen posebe pogoj pri vpisu, ali pa kakšen poseben program v vrtcu – mislim glede vere? So vaši otroci (in seveda tudi starši) tam zadovoljni?

Za informacije in vaše izkušnje se vam zahvaljujem!!!

New Report

Close