Najdi forum

Kaj oz. ce sploh kaj nesete v zahvalo …; vzojiteljicam v vrtcu ob koncu solskega leta?? Vsaka ideja je dobrodosla.

Če sem čisto iskrena…nič. Tu pri nas take navade ni več.

Mi smo z našo vzgojiteljico zelo,zelo zadovoljni.Vsako leto skupaj zberemo darilo in ji ga damo na skupnem pikniku, ki smo ga imeli v petek.Ker gredo naši otroci vsako leto za par dni na letovanje in imajo tam pijama party, smo ji letos kupili pižamo s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami, na hrbtno stran zgornjega dela pa smo natisnili podpise vseh otrok .Bila je zelo ganjena.Za varuško pa smo natisnili podpise na majico . Lani pa smo ji kupili prekrasen plastificiran velik predpasnik, ki ga uporablja v vrtcu, ko kaj oblikujejo iz gline ali barvajo.

LP,Kaja

Tudi mi smo kupili skupno darilo in ga vzgojiteljici in pomočnici izročili na zaključnem pikniku (obema enako). Letos so bile to grafike z otroškimi motivi s podpisi otrok na hrbtni strani.

Meni osebno se zdi nesmiselno obdarjati vzgojiteljice, zakaj neki?

Preprosto zato, ker smo ji hvaležni, ker toliko daje našim otrokom, ker je potrpežljiva z njimi, ker jim nudi toliko kot bi svojim otrokom. Naša vzgojiteljica je zares takšna kakršno si vsak starš želi. Kaj vse so počeli v teh letih – ni tedna, da ne bi kam šli, pa naj bo to izlet, lutkovna predstava, obisk kakšne ustanove, kakšne službe od staršev. Skratka živi z našimi otroci in oni to čutijo. Letos so že tretjič na letovanju, pa so stari šele pet let. Da upaš triletnike vzeti na 3-dnevno letovanje , moraš biti že zelo pogumen in odgovoren. Prvo leto so bili na ranču Kaja in Grom(3dni), drugo leto na Blokah(4 dni), prav zdaj pa so v Zg.Gorjah pri Bledu(5 dni). Domov pridejo tako polni vtisov, da še kar nekaj časa traja, da se umirijo. V novoletnem času so imeli v vrtcu zvečer pižama party in so tam tudi prespali.Enkratna izkušnja. Skratka – idej ji ne zmanjka, imajo jo zelo radi in prav škoda bo drugo leto, ko jo bodo morali zapustiti.

Mogoče si misliš – saj tako plačujem vrtec za to, le zakaj bi vzgojiteljico še obdarovala – ampak naša je dejansko tako enkratna , da si to res zasluži.

LP,Kaja

Se strinjam s Kajo. Res je da je vzgojiteljica placana, pa vendar obstajajo razlike koliko dajo otrokom. In mislim da si nekatere res zasluzijo majhno pozornost, da jim povemo da jih imamo na nek nacin radi, ko tako lepo skrbijo za nase otroke.
Hvala tudi za vse nasvete.
Nam so pripravile aktiven popoldan. Najprej telovadni poligon skozi dve igralnici, porem pa se malo petja in plesa, da so malcki pokazali kaj znajo, na koncu pa piskotki in caj, ter za otroke medalje. Vsi smo bili navduseni ( malcki so stari med 1,5 -2,5let).

New Report

Close