Najdi forum

Sin mi je včeraj dejal, da mu je prejšni teden nekdo od prijateljev ponujal nekakšno mamilo, ki je v obliki tablete in si jo da pod jezik. več vam ne znam povedati, ker mi tudi sam ni znal povedati. Mi lahko prosim kdo obrazloži za kakšno zadevo gre.

lahko je karkoli. hors in kreda pomešana v tableti, zmešan podganji strup in različna pomirjevala, bilo kera tableta za bilo kaj nikol ne veš. lahko pa da je exstasy, trip pomoje da ni ker tripi se večinoma dobijo v obliki kartončka, čeprav tut možno. ma, karkol ti lahko namešajo notr, ni dobr to. če se že kupuje kaj za uporabo se nabavi od nekoga ki ga dobro poznaš in mu zaupaš. ne pa kr od nekoga tm. pa treba je met nek tester v obliki kapljic da pregledaš če so iji dobri. ne sme se okol tega zaupat, nikomur. nevarno!

Pozdravcek,

Lahko, da gre za pivnike, ki so v obliki tablet in se dajo pod jezik. Gre za takoimenovani LSD ali trip!
Trda, halucinogena droga – zelo nevarna!!!!
Če je seveda sploh to to!

K

jp mama. pomoje je tole kr X.

hm,od kdaj se daje pa ekstezije pod jezik?? po moje gre kr za lsd u obliki tablete..

lahko je bil subotex

Philip

opisali ste vse vrste možnih drog v tisti obliki,nisem pa zasledil,da bi kdo napisal o suboxsonu,sicer tableta za preprečevanje odvisnosti od heroina–krize–to je tudi ena od varijant tablet,ki jo moraš stopit pod jezikom da učinkuje in spada med t.i.”legalne droge-zdravila” v centrih za preprečevanje odvisnosti.
++black panther++
++free mumia-abu-jamal++

New Report

Close