Najdi forum

A mi lahko katera pomaga? Kakšen je kaj kamp v Vrsarju in plaža?
Mi bi šli v firmsko prikolico pa še nikoli nismo bili, tudi v Poreču ne, tako da nič ne vemo.
Prosim za kakršnokoli info.
Hvala.
N.

Pred leti smo bili v kempu v Vrsarju in je bilo super. Plaža je bila čista, voda tudi…vse naj, naj…

Zdaj pa ne vem…
Lp,
Maja

Mi smo več let hodili v Vrsar. Je zelo čisto, čistilke kar naprej čistijo sanitarije, kadarkoli sem prišla na WC, je bila tam s krpo. Tudi plaža je lepa. Blizu obale imaš otok, kamor lahko plavaš.

Priporočam!

Mi smo šli večkrat samo na ogled, ali pa sva se šla samo kopat tja (ko sva še bila sama).

Moje mnenje je, da je lep in velik, vendar preveč na soncu. Ne vem, ampak nam je bistveno bolj pri srcu Solaris pri Lanterni – zelo urejen, čist in tudi neke velike gužve ni na plaži, res pa je tudi velik, vendar ima veliko veliko dreves.

Ampak letos so cene za kampiranje kar pošteno dvignili…

Ne vem, kateri kamp misliš – FONTANO ali VALKANELO? Če te zanima Valkanela, ti lahko povem veliko, ker hodimo tja že vsaj 10 let…

Mi hodimo v Koversado poleg Vrsarja. Plaža kamnita, voda relativno čista, sanitariji tudi.
T.

Odvisno kateri kamp misliš. Pod Vrsar se šteje tudi Koversada. Je precej urejen kamp. Drugače pa je v Vrsarju tudi kamp Porto sole, ki je razdeljen na dva dela. Stari del je ob morju, novejši pa malo odmaknjen. (ni krize). V kampu so tudi bungalovi (mislim da se ta del imenuje Petalon) in bazen ki je namenjen vsem obiskovalcem. Iz kampa je peš pot do strogega centra mesta ob obali. Hoje je za 5 do 7 min. Lep jutranji sprehod po časopis in kavico.

Ob obali v kampu je otroško igišče s peskovnikom, toboganom, gugalnico,.. Stranišča so vsaj dvakrat dnevno čiščena. kamp ima tudi pralnico za perilo (s pralnimi stroji), trgovino, sadje zelenjavo,..

Hmmm, zato sem se toliko razpisala o Porto sole, ker upam da bom šla letos tja na morje. V firmsko prikolico. Čakam na izzid točkovanja :))))

Lp, Ela S

New Report

Close