Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Vročinski krči

Vročinski krči

Pozdravljeni,

hčerka je pred tremi dnevi ob prebolevanju viroze imela vročinski krč. To je bil njen 3 krč. Ob vsakem krču sva bili sprejeti na opazovanje na infekcijski kliniki. 1. krč je imela pri 1 1/2 letu zdaj je stra 3 leta in pol.
To naj bi bili enostavni vročinski krči, ki naj ne bi puščali nikakršnih posledic. Vendar za starše so pa grozljivi.
Zanima me ali obstaja možnost homeopatskega zdravljenja vročinskih krčev in koliko je dejansko učinkovito.
Najlepš hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav

Pozdravljeni,
ja, krči so res grozni za videti, ampak so s kar nekaj dobrimi študijami dokazali, da ne puščajo nobenih trajnejših posledic. Edina resnejša reč je status, ko krči ne minejo po 3-5 minutah. Takrat se pridirja z lučkami.
Seveda se da akutno zdraviti tudi napad sam. Uporabljamo belladono, hyosciamus, chamomillo pa še kaj, beladona ima pri otrocih nekak primat in je prva reč, ki jo damo otroku v usta. Imejte jo doma v potenci vsaj C200 in jo po potrebiu takoj uporabite. Če ne bo prijela, potem rabi kakšno drugo reč, ampak zelo velikokrat prime.
Nagnjenost k febrilnim krčem je pa kronična motnja in tudi to se da s homeopatijo zdraviti in pozdraviti. Zdravila pa so ponavadi druga kot za akuten primer. To pa le zaupajte zdravniku homeopatu.
Koliko je učinkovito? S pravim zdravilom skoraj 100%, z vsakim drugim 0%. Pravilnost izbire zdravila je statistika, ki s konkretnim primerom nima veliko opraviti.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close