Vročina
Spoštovani,
pred kratkim sem se oglaila v vaši ordinaciji v Ljubljani. Vzrok obiska so hude bolečine ob levi lopatici, ki najverjetneje izvirajo okvarjenega živca in malih izrastkov ter osteohondritov na hrbtenici, ki pritiskajo na živce. Na MRI je vidna tudi manjša hernija med C3 in C4 ter zravnana vratna lordoza in skolioza. Zdravnik mi je prijazno razložil situacijo, za nadaljnje terapije se nisva dogovorila, ker je menil, da ne bi pomagale. Gre predvsem za posledico prisilne drže in dolgoletne sedeče službe, pred tem pa sedenje za knjigami dneve in noči. Med pogovorom me je zdravnik vprašal, če imam pogosto malenkost povišano temperaturo. Moj odgovor je da, vendar nato nisva nadaljevala, sva menjala temo. Zanima me, ali morda veste, kaj je tukaj mišljeno, od kod ta vročina izhaja in ali se da kako pomagati.
V primeru, da mi ne morete odgovoriti, se bom ponovno oglasila pri vas.
Najlepša hvala vnaprej in lep pozdrav!
Pozdravljeni,
nihanje oziroma povišana temperatura je lahko posledica sprememb avtonomnega živčnega sistema, do katerih pride do sprememb v vratnem delu hbtenice, zato je dr. Kotov tudi postavil to vprašanje, ki je povsem na mestu.
Glede na to, da ste že obiskali ordinacijo v Ljubljani, priporočam, da se naročite ponovno na posvet, ki bo za vas brezplačen, da se pojasni stanje in možnosti zdravljenja.
Lep pozdrav,
Spoštovani,
najlepša hvala za odgovor! Mi lahko morda vi svetujete, ali se lahko v mojem primeru sploh karkoli naredi? Z zdravnikom namreč nisva ničesar dorekla, predlagal je edino akupunkturo. Predvsem me zanima, ali lahko le sedim in čakam, ter se naučim živeti s tem, ali morda obstaja karkoli, da bi se vsaj povišana temperatura preprečila?
Hvala in lep pozdrav!
Pozdravljeni,
akupunktura vam bo verjetno pomagala, priporočam, da poskusite. Za nasvet glede ostalih možnih oblik zdravljenja pa predlagam, da se obrnete direktno na dr. Kotova. Lahko tudi preko e-pošte: [email protected]
Lep pozdrav,