vroče zgodbice
ti ti moja lupči
so me pa zmerjali, da sem jaz pacek!!!!
malo se spomni, jaz sem rekel, da s prijateljivo ženo ne bi nič imel…pa še kup drugih trditev in so navalili name kot da so čist zmešani.
Hvala ti, da si mi pomagala s tvojo temo potrditi moj trud , da dokler ne bodo odrasli, gre pri ljubezni samo za sex-no pa ven,ostalo so samo variante- da se nisem motil, ko so se delali tako poštene in pametne!
kajne vi branilci in branilke morale: katartinca, milc..pa nekaj jih še manjka! se obračate po vetru in trenutnemu razpoloženju!!!???
Sram vas bodi, niste vredni da……….
No zdaj pa lepo v kot sobice in se pokrite z rjuhico ter veselo na delo….upam . da veste, kaj mislim! saj vas je izkošnja moje lupčike, mogla razvneti do konca, če ste sploh do tam zdržali (na niste že prej končali…..branje,mislim)
ej,ej, kam plove ta mladina? še dobro, da nisem povedal, koliko pomladi štejem!
lupči, tebi pa še enkrat hvala in jih v boidoče spet in spet razrajcaj, saj ima to tudi svojo draž, kajne?!
Bila sem v Ljubljani …
Lp, Bgv
Hm … išči išči pa boš našel … :)))))) Kaj pa oni par? A nista več skupaj?
Lp, Bgv
Med tem sva se midva preselila daleč vstran in smo zgubli stike.
kje si pa mene našel? LP
Oh … predragi moj … zakaj pa še ti ne deliš kakšno izkušnjo pravega moškega z nami? Sigurno imaš kar nekaj sočnih zgodbic za sabo … pa jih ne bi delil še z nami? Saj veš, kako smo potrebni … zanimivih zgodbic … :)))
Lp, Bgv
BGV!!
Jejtata … take te pa ne poznam … še!! lol , hudo hudo … sam škoda da vama ni pršlo … človk bi mislu da bosta oba dožvela vsaj (!) 10 orgazmov … phhuuh, 3 ure nabijanja, švicanja, sopihanja … kr priznej, da si pred tako zahtevno “aktivnostjo” popila celo gajbo Redbulla! :)) hudo stara … fletna zgodbica drgač … lih za Pulizerjevo nagrado ni ampak … človeku kr vroče postane … 😉
LP
stara znanka madness :))
poslušal ti, mona v moški podobi!!!!!!!
če baba najde pravega dedca (da ne rečem fu…….ča), ne rabi tri ure in redbull!!!!!!!
prosim, ne govori iz svojih izkušenj, amater
, da ne bošzasral vseh nas, PRAVIH MOŠKIH!!!!!!!!!!!!!!
sem opazil, da se ne bom smel posloviti, sem samo full zbegan, na katero stran naj se sedam postavim- ta hip verjetno na žensko!!!!!!!!!
če želite, drage moje punčke, bomo pa v prihodnosti skupaj jeb…. te naše vrle moške, ki mislijo, da lahko opletajo s svojim tičem, kakor se jim zazdi!!!!!!!??
upam, da se strinjate z mano in mi boste dovolile, da vam malo pomagam pri vzgoji teh pubertetnikov, ki mislijo, da, če imajo dolgega toliko in toliko centimetrov, da so pol BOGOVI!?
kaj mislite- ali rabite mojo pomoč, jih bomo zjeb……… z moško(to je mojo) pomočjo, da še lulat ne bodo upali, če jim ne boste ve ŽENSKE dovolile!!!!!!!!!!!!!!!
se kakšna strinja z mojo skromno ponudbo???????
lahko noč, moje damice in začuda ne zahtevam,,da sanjate o meni!!!!!!!!!!
matr kako sem se se spreobrnil, še g. Primoža bo kap!
politanke v ušesih
to povej kakšnim plehkim punčka, mogoče ti bodo pa nesedle, saj vidim, da si frajej, pred katerim ni nobena varna!
pojdi prebrat zgodbico moje lupčke bgv (oprosti moja lubi), da se boš malo razbremenil, ti potrebnež….
lp
:*…a te lahk povabim na pir?
samo povej kdaj!
saj di dedc, kajne? to te sprašujem, ker z punčkam nimam potrpljenja!!!!!!!!
pitja pira pa je moško opravilo,kajne?
definitivno mosko…zato sem ti pa reku ce gres
Aha, točno. Imam jih pa še nekaj.
Ali lahko kaj vidimo?
Lahko ti pošljem na mail, če želiš, tukajle pa o tem ne bom pisal, ker so me že vlačili po zobeh.
ja, saj to sem mislila.
Forum je zaprt za komentiranje.