Najdi forum

vroče zgodbice

Torej … moj predragi prijatelj Vodnar mi je v petek pisal SMS in me že skoraj obupano prosil, da naj napišem kako vročo erotično zgodbico (resnično seveda) na forum, ker da se strašaaaaaaansko dolgočasi … in odločila sem se, da bom tako prijazna in mu ugodila … in prosila bi, da če se mi želi še kdo pridružiti, da naj deli z nami kakšno zanimivo dogodivščino … da popestrimo malo ta dolgočasen dan …

Odločila sem se, da bom napisala, kako je naneslo, da sem sexala z bratom od moje prijateljice, tisti čas, ko sva bila z mojim miškotom narazen …

Torej … bilo je ravno na Martinovo. Že sem mislila, da bom ostala sama samcata doma, pred TV-jem, s steklenico kakega dobrega vina pred sabo … ko zazvoni telefon. Pogledam številko in bila je njegova. Že prejšnji teden sem bila pri njemu doma in je že skoraj prišlo do tega, da sva sexala … a nekako se nisem počutila, da bi … pa še ravno prejšnji večer sem ga nekaj lomila z njegovim poročenim bratrancem … Ni se mi zdelo prav. Od takrat se nisva še nič slišala po telefonu … sedaj pa … me kliče. Po kratkem premisleku sem se vseeno oglasila in na drugi strani zaslišim smejoč glas moje prijateljice. Povedala mi je, da so na neki Martinovi žurki v mojih krajih in da če se jim pridružim. Bili so vsi tam … tudi njen brat in tisti njen bratranec … Lepo! Ker sem se na smrt dolgočasila doma, sem se vseeno odločila, da grem … Iskat sta me prišla oba … tako brat kot bratranec … he he … zanimivo je bilo v avtu … zelo napeto … in prav uživala sem v tisti napetosti …

Prišli so bo tistega žura … in se razkropili … Začelo se je Martinovo vzdušje … veliko pijače, veliko jedače … veliko plesa … Tam nekje ob 2h zjutraj sem bila že ravno prav pijana, da so se mi začele tresti noge … in soba se je začela že udno zibati … Vedela sem, da je bila meja že prekoračena … in da če spijem tisti kozarec, ki me je čakal pred mano, da bom samo še obležala … Pogledala sem naokrog … vsi so bili na plesiču ali ob njem in se na glas smejali … nobeden ni opazil, ko sem se izmuznila na WC … Tam sem si oplaknila obraz in skušala priti vsaj malo k sebi … Veliko ni pomagalo … ampak vsaj vrtelo se mi ni več toliko …

Ko sem odprla vrata, je tam stal on … Najprej sem se ga prestrašila, saj v temi sem videla le obris neke postave … ko so se mi oči privadile na temo, sem videla, da je on … Približal se mi je, me zgrabil okrog pasu in me strastno poljubil … Kar razlezla sem se v njegovem objemu … noge so popustile in oklenila sem se ga okoli vratu … Brez besed me je prijel za roko in me popeljal k avtu … Na vprašanje “Kam greva” mi ni odgovoril … le odpeljal je … Točno sem vedela, kak namen ima … in niti malo se nisem upirala … saj sem si ga tudi jaz želela … Ko je zaparkiral avto, sva se preselila na zadnji sedež, kjer je imel že vse pripravljeno … deklco, za se pokrit … in blazino, da nama bo udobno … Najprej sva se le poljubljala in objemala … nato me je začel počasi slačiti … in jaz ravno tako njega … Ni minilo dolgo, ko sva bila oba povsem gola … Opazovala sem njegovega korenjaka … bil je ogromen … Ko sem ga držala v roki, se nisem mogla načuditi njegovi veličini in njegovi debelini … Vedno bolj sem si ga želela … Bila sem že povsem mokra in drhteča … Vlegla sem se na hrbet in prodrl je vame … Občutek je bil božanski … ko je počasi prodirla vame in se je moja mokra muca počasi privajala na njega … Prav čutila sem kako se širi in ga skoraj sama vleče vase … Začel je najprej počasi … not in ven, not in ven … in nato vedno hitreje … Nekoliko sem se dvignila, da sem ga še bolj čutila v sebi … da je dosegel še globlje …. Ob tem me je še grobo prijel za prsi in mi stiskal bradavičke … vedel je, da to obožujem … in da me to nadvse rajca … Nisem in nisem mogla biti pri miru … tako močno me je razdražil, da mi je celo telo drhtelo … Oklenila sem se ga z nogami okrog pasu … in še sama porivala, da bi prišlo čimgloblje …

Nato sem šla jaz na vrh … končno … Počasi sem se nasadila nanj … in tako sem ga še bolj čutila … Ko sem se začela zibati, sem dobila mravljince po celem telesu … Bradavičke so bile že tako napete, da sem samo čakala, kdaj bodo počile od ugodja … Najprej bolj počasi, nato vedno hitreje … hitreje … hitreje … Bila sem razvneta … pot je v potokih curljal iz mene in nisem se mogla zadrževati … kričala sem … in kričala … od ugodja … Oprijela sem se sprednjih dveh sedežev in se dvignila na prste … on se je dvignil nadme, se dal na kolena in me nabijal … Nato sem se obrnila … in me je nabijal še odzadaj … nabijal … nabijal … in še nabijal … in še in še … Nato sem se spet obrnila … tokrat se noge dala višje … in razkoračila sem se, kolikor sem le mogla … in spet … not in ven … not in ven …

Žalost v vsem večeru je bila le ta … da na koncu sva oba obnemogla … saj sva sexala kake tri ure non stop … in ni prišlo ne enemu ne drugemu … ali je bilo to zaradi preveč pijače … ali od preveč ugodja … ne vem … Ko sva se malo ustavila, da bi se odpočila in zajela zrak, sva se vlegla, eden na drugega, se pokrila s pripravljeno dekco … in zaspala do jutra … ko so naju z velikim zanimanjem opazovali prebivalci bližnjega bloka … saj smo parkirali tik pred vhodom … :)))))

Eh … dajte sedaj še vi … prosim … pa ne mi zamerit, če je bolj čudno napisana zgodbica … ampak full nisem v elementu za pisat erotične zgodbice … Vodnar … bo drugič boljše … :))))

Lp, Bgv

No … vidim, da me je Srečko30 prehitel … :)))))))))) Dobrodošel nazaj Srečko … tvoje zgodbice so vedno zaželjene .. :)))))

Lp, Bgv

čudovita zgodbica…bi tud jaz kaj napisala pa mi danes sploh ne leži…

Hvala!

Pozdravčka tudi tebi!

Dobra zgodbica ; )

No .. pa jutri … :))))))

Lp, Bgv

Kaj pa za kontracepcijo sta poskrbela?

:-))))

Takrat sem še vedno jemala tablete … tako da ni bilo treba … Me je pa preden sva začela vprašal, če natakne kondom … a sem odklonila … Ni mi všeč sex s kondomom …

Lp, Bgv

tudi jaz bi mogoče opisala svoj zadnji sex, ki je bil (spet) nekaj posebnega, a me je preveč sram!

ja pa naj Vodnar še kakšno napiše, takrat s tisto zgodbico me je ornk zrajcal!

Sicer pa mislim, da niti ni tako pomembno, če vama ni prišlo, tudi meni in mojim se je to že večkrat zgodilo, ampak zato, ker enostavno nisem mogla več ali se mi ni dalo, ali naju je kaj drugega zmotilo, ampak je bilo vseeno the best, paše tudi samo porivanje, sedaj se spomnim za enega, ki sva tudi takole porivala kot vidva, še vednno se dostikrat spomnim nanj…

Katarina … daj napiši še tvojo zgodbico … te nima kaj biti sram … Mogoče še jaz dobim zagon … pa napišem še kaj zanimivega … :)))))

Lp, Bgv

da malo nevtraliziram z erotiko nabito ozračje

“Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti,
kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna.

Počasi umira kdor se izogne strasti, kdor ima raje črno od belega in pikice na ‘i’ kot pa skupek emocij, prav tistih, zaradi katerih se svetijo oči,
tistih, ki iz zehljaja narede nasmeh, tistih, zaradi katerih bije srce pred zmoto in čustvi.

Počasi umira kdor ne prevrne mize, kdor je nesrečen na delu, kdor ne tvega gotovosti za negotovost,
kdor ne sledi sanjam, kdor si ne dovoli vsaj enkrat v življenju ubežati pametnim nasvetom.

Počasi umira kdor ne potuje, kdor ne bere, kdor ne posluša glasbe, kdor ne najde miline v sebi.

Počasi umira kdor uniči lastno ljubezen, kdor ne dovoli, da bi mu pomagali,
kdor preživi dneve z jamranjem nad lastno smolo ali nad neprestanim dežjem.

Počasi umira kdor zapusti projekt še preden ga začne, kdor ne sprašuje o tistem, česar ne ve,
kdor ne odgovori, ko je vprašan o tistem, kar ve.

Ognimo se smrti v majhnih odmerkih, vedno misleč na to, da biti živ zahteva veliko večji napor od preprostega dejstva dihati. Le goreča potrpežljivost bo privedla do sijajne sreče.”

to me je pa cist zrajcal… :)))

lp ajs

Jaz sem ti pred časom poslal dve zgodbici na tvoj mail, pa si se zgražala. Se še spomniš?

Meni si poslal le eno … pa se nisem nič zgražala … bila je zelo zanimiva in poučna … kaj vse se lahko na letalu naredi, da si popestriš polet … :))))))

Lp, Bgv

a tisti dve, kot meni??? Meni pa sta bili iber hudi!!

Ej, Bugni..hm….s kakšnim namenom ti tole zgodbico pravzaprav objavljaš…A bi nas rada malo zrajcala??? :-))))))))))))))))))))

Za tebe se ne spomnim, če sem ti kaj poslal. Spomni me, za kaj je šlo.

Saj sem napisala takoj na začetku … Vodnar me je prosil, naj napišem kako vročo zgodbico … ker mu je baje full dolgčas na forumu … :))))

Lp, Bgv

ja ja kar napište še kakšno so zlo zanimive

Zakaj pa ti ne napišeš kake svoje zgodbice? Sigurno se je tudi tebi zgodilo kaj zanimivega …

Lp, Bgv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close