Najdi forum

Špela!
Odločil sem se, sicer nerad, ker rajši prebiram kot pišem, da ti napišem par besedic, glede tvojega modrovanja okoli črne magije, pa interneta, in tako dalje. Občutek imam, da si super poznavalka vseh mogočih tem, široko si tudi razgledana, spuščaš se na vsa mogoča področja, ogromno časa imaš, da lahko presediš ure in ure pred računalnikom, istočasno pa si idealna mamica vrlega fantiča, mislim pa tudi da si dobra žena svojemu možu. Kako uživa ko te vsakokrat najde pred računalnikom, ima sigurno skuhano kosilo, ko pride iz službe, pa sinek je deležen mamine ljubezni in primerne vzgoje, kako se preživi dneve in noči pred računalnikom. Dej no, mal narave , pa svežega zraka se naužij, pa sineku privošči kako urico v parku, na igralih da bo nekoč lahko rekel, kako prijetno je bilo, ko sva z mamico se igrala z žogo, delala možice v peskovniku, pa luštno je bilo z mamico in atijem sprehoditi se v naravi. Pa tudi na kak sladoled bi lahko peljala malega nadebudneža, da se nebi dolgočasil dolge in mučne ure ko mamica tipka na računalniku. No da ne pozabimo na potrpežljivega gospoda soproga in atija, ki mora opraviti vsa gospodinjska dela pa še veliko več, pa se ukvarjati s sinekom, da bo nekoč vedel da se svet ne vrti samo okoli računalnika in interneta, pač pa da obstajajo tudi veliko lepše stvari na tem čudovitem svetu. Draga Špela, ne misli da smo obiskovalci, tisti naključni in stalni, tako butasti, da ne vemo da si ti in Saša ena in ista oseba. Tako, samo za ilustracijo. Istočasno pa ti povem, da ni lepo da ljudi ki sprožijo očitno vročo temo okoli črne magije, zaničuješ in žališ, saj nisi korektna. Prosim preberi si prvi prispevek MELANIJE, pa boš vidla, da je bilo mišljeno samo kot prošnja bralcem in bralkam, ne pa kot ishodišče in kamen v katerega morajo taki kot si ti, brcati vanj. V bodoče pa bi res bilo lepo da obdržiš en sam vzdevek, ne pa da jih menjavaš kot umazane gate vsaki dan. Če si jih sploh menjavaš, pa res nevem, ker če si jih menjaš, jih moraš tudi oprat, a ne, a kaj ko pa za te stvari nimaš časa. Na internetu pa se ne da oprat perila, a ne?
Špela, sprejmi to moje pisanje kot dobronamerno, ne zameri, saj veš, ljudje smo pod kožo krvavi, in nas tako pisanje kot je tvoje, kar spodbudi k razmišljanju in seveda sledi reakcija na to. Težko sem si utrgal trenutek da sem se ti oglasil, upam, da si ga za take stvari ne bo treba več. Pa brez zamere in lahko noč…..
Jurček

Dragi Jurček,
tudi sam si si vzel toliko časa (to gotovo ni bil le trenutek, kot pišeš) za tole zlobno pismo, da ti polagam na srce, da čas zapravljaj kako drugače, zlasti pa kje drugje. Ostale pa pozivam, da pismo ignorirajo, ker ni nič drugega kot kotenje prepira.

jurček, jurček……….

Se strinjam z Ireno. Sem že mislila, da bomo enostavno ignorirali tole temo in s tem pokazali neodobravanje Jurčkovega pisanja. Včasih pa je vseeno potreben odgovor, še sploh, ker je njegovo pisanje malo nesramno.

Saša ali Sasa??? Ker namreč Sasa ni Špela. Garantirano.
Sicer se mi pa,Jurček, tvoje pisanje zdi nekam znano. Morda si celo ….. ah, ti že veš.
Ne vem zakaj si v resnici jezen.

Zlonamerno pisanje, pa se nespretno sestavljeno in polno raznih pravopisnih
in stilnih napak. Slabo luc mece bolj na avtorja kot na kogarkoli drugega.
…Karavana gre mimo.

….in psi lajajo…

In ko Jurčku stopiš na rep, zacvili… rad vas ‘ma, Andi

Lepo pozdravljen. Kot vidiš, ti odgovarjam dva dni kasneje, ker pač čez vikend nikoli ne odpiram računalnika, ker ga običajno preživim na svežem zraku. Vem, da te ne zanima, pa vseeno- včeraj sem vesljala po Zbiljskem jezeru, se sprehodila na Smlediniški grad, skuhala odlično kosilo svoji družini, povabila na kosilo še sestro in fanta, zlikala kup perila…

Tvoj komentar bom dopolnila le s tem, da nimam enega fantiča, ampak dva, s katerimi vsak dan preživim aktivno popoldne in to ne le v peskovniku.
Kar se tiče tvojega sklepanja o meni in Saši – če bi bral pretekle forume, bi morda celo ugotovil, da sva s Sašo bili že tudi v krepkem nasprotju glede mnenja in sva si kar nekaj časa nasprotovali :), kar verjetno ne bi počeli, če bi šlo za isto osebo…
Mnenje o stvareh? Vsi forumaši, ki se upamo podpisovati z nekim imenom (svojim ali nadimkom) in ga upamo stalno uporabljat, tudi aktivno sodelujemo na vseh forumih. Mnenja se pač razlikujejo, saj smo ljudje različni. Vsak izmed nas pa ima pravico o stvareh misliti, kar pač misli in o tem napisati svoje mnenje. Očitno to mislijo tudi tisti, ki so se oglasili na tvoje pisanje pred menoj. To je tudi razlog, da se “spuščam na vsa mogoča področja”, čeprav gre očitno to tebi na živce – nekdo ti je pač v forumu črna magija stopil na žulj, kajne.

Kar pa se tiče mojega visenja na računalniku, imam pač srečo, da imam v službi 8 ur dnevno računalnik on-line in si zato lahko vsako uro ali dve, vzamem pet minut, da pogledam, kaj so drugi napisali in se za pestrost vključim. Doma pa računalnik sicer imam, a ti lahko zaupam, da zgolj zato, ker sem v času, ko sem hodila na magisterij na njem pisala seminarske naloge. Sedaj občasno na njem odigra kakšno igrico starejši sin ali mož, jaz pa z njega vsako soboto obrišem prah.

Pa lepo pozdravljen – in brez zamere tudi s tvoje strani. Oglašanje na tem forumu pa je z moje strani zaključeno.

Vsem ostalim pa hvala.

Vsak ima pravico do svojega mnenja, tako Melanija, kot tudi Špela, kot Jurček…
Vendar pa zaradi drugačnega mišljenja ni potrebno zaničevati in provocirati ljudi. In kaj sploh je Jurček mislil, ko je pisal zgornje pismo? Morda, da bo Špela zakopala glavo v pesek in opustila pisanje na forumu? Mi, ostali, pa bomo ploskali?
Upam, da do tega ne bo prišlo, saj je vsak komentar, vsako mnenje na tem forumu dragoceno, pa morda ravno zato, ker je drugačno od drugih.

Čeprav starih stvari ni dobro pogrevati, vendarle, a ste opazili, da je prvo pismo Melanije napisano, kot vprašanje o črni magiji, kot prošnja za informacije o tej “vedi”, proti koncu pisanj pa se Melanija razvije v pravega strokovnjaka o tej vedi? To ni namenjeno blatenju M. mišljenja, ampak samo kot ena malenkost, ki sem jo opazila, ko sem prebirala vaša mnenja v zgoraj omenjeni rubriki.

Špela,

ne pusti se sprovocirati. Pogrešali te bomo tukaj in zato še vedno pričakujemo tvojo pošto. Jurčka pa lepo pozabi.

LP,Kaja

Jurcek, zakaj pa zdaj nic vec ne komentiras?

Špela, ne sekiraj se, ne pusti se takim, ki samo napadajo druge.. ti so sami sebi sovrazniki in nezadovoljni s sabo, zato pa “pljuvajo” po drugih.

LP !

Sploh nisem opazila Špela, da sva bili v krepkem nasprotju..no, bom malo pobrskala, da si osvežim kje se je to zlo dogajalo :-))
Čao.

Špela, še nekaj.
Upam, da se boš oglašala še naprej in Jurčku pa tole: prav lahko bi se izognil žalitvam, pa se nisi. Verjamem, da v življenju pogosto tako reagiraš in upam, da boš naslednjič svojo jezo izrazil, ne da bi bil tako… nizek.

Npr. v predreferendumskem forumu “osemenjevanje”, pa še sem in tja. Ne govorim seveda o prepirih, pač pa o različnem mnenju!

Mogoče kje piše, da je privilegij ženske, se posvečati samo in izključno otrokom, možu, kuhanju kosila in gospodinjskemu delu? Saj ne živimo v srednjem veku.

Kaj vas tale Jurček nič ne spominja na Mike-a. Imam občutek, da sta si zelo “podobna”.
In še nekaj Jurček ali Mike ali karkoli si že. Menim, da tudi ti nisi BOG, da bi drugim solil pamet, žalil in opletal z jezikom, kakor se ti zdi. Formum je zato, da lahko na njem komentiramo, izmenjavamo mnenja, se pogovarjamo in si pomagamo, če to vemo. Nikakor pa verjetno ni namenjem žaljenju in soljenju pameti drugim. Kdor ne prenese ljudi, ki mislijo drugače, je zanj pač najbolje, da se sam umakne in se ne spušča v dialoge z drugimi ljudmi. Kajti vsak ima pravico imeti prav.
Lep dan vsem.

Pozdravljeni
Bila sem čez vikend odsotna, ki sem videla, da je ogromno novega.Draga Špela ZAGOTOVO ni moje maslo, ki se je Jurček na tak grdi način izražal proti tebi.Vsak ima pravico do svojega mnenja mene osebno ne zanima, kaj kdo počenja kaj bo imel za kosilo ali za večerjo ali bo visel na internetu, to sploh mene ne briga vsak ima pravico, da počenja kaj mu odgovarja.Kot je pisala Mija, da na koncu sem vse vedela o črni magiji prav je imela resnično je tako.Isto Mija ima pravico, do svojega mnenja.
Zakaj bi se kregali preko teh nesramnih sporočil, ker življenje je itak kratko, zato uživajte po svojih močeh.
Lepo vas pozdravlja MELANIJA

Pozdravljeni
Bila sem čez vikend odsotna, ki sem videla, da je ogromno novega.Draga Špela ZAGOTOVO ni moje maslo, ki se je Jurček na tak grdi način izražal proti tebi.Vsak ima pravico do svojega mnenja mene osebno ne zanima, kaj kdo počenja kaj bo imel za kosilo ali za večerjo ali bo visel na internetu, to sploh mene ne briga vsak ima pravico, da počenja kaj mu odgovarja.Kot je pisala Mija, da na koncu sem vse vedela o črni magiji prav je imela resnično je tako.Isto Mija ima pravico, do svojega mnenja.
Zakaj bi se kregali preko teh nesramnih sporočil, ker življenje je itak kratko, zato uživajte po svojih močeh.
Lepo vas pozdravlja MELANIJA

Mike definitivno ni Jurček!

New Report

Close