Vrednost tsh
Pozdravljeni,
vprašala vas bi za mnenje odmerka Euthyrox tablet.
Predpisano jemanje le-teh imam 50 in polovičko 25 mg.
Že dva meseca jem samo 50 mg, ker je pri predzadnjem pregledu bil tsh v okviru mej, vendar bolj proti spodnji sredini.
Torej trenutno jemljem Euthyrox 50 mg, pred pregledom sem jo vzela ob 8-mih zvečer, naslednji dan ob 8mih zjutraj je vrednost TSH 0,2.
Bi bilo odmerek še za zmanjšati?
Problemi s ščitnico so se mi začeli s hipertirozo (TSH 0,033), nato nadaljevali čez 3 m. s hipotirozo (TSH 27) od takrat pa v letu dni prehajam počasi znova v hiper????? Možno? Tirolog mi je ugotovil tiroditis, vnetje ščitnice, vrednosti protiteles mi ni določil.
Lepo vas pozdravljam in vas lepo prosim za odgovor.
Spoštovani,
TSH je 0,522.
Pozdravljeni,
vprašala vas bi za mnenje odmerka Euthyrox tablet.
Predpisano jemanje le-teh imam 50 in polovičko 25 mg.
Že dva meseca jem samo 50 mg, ker je pri predzadnjem pregledu bil tsh v okviru mej, vendar bolj proti spodnji sredini.
Torej trenutno jemljem Euthyrox 50 mg, pred pregledom sem jo vzela ob 8-mih zvečer, naslednji dan ob 8-ih zjutraj je vrednost TSH 0,522.
Bi bilo odmerek še za zmanjšati?
Problemi s ščitnico so se mi začeli s hipertirozo (TSH 0,033), nato nadaljevali čez 3 m. s hipotirozo (TSH 27) od takrat pa v letu dni prehajam počasi znova v hiper????? Možno? Tirolog mi je ugotovil tiroditis, vnetje ščitnice, vrednosti protiteles mi ni določil.
Lepo vas pozdravljam in vas lepo prosim za odgovor.