Najdi forum

Pozdravljeni,

pred časom sem spoznala fanta, ki pa je bil takrat še v vezi, po nejkakratnih druženjih, pisanjih sms – ov, itd…, je pustil dolgoletno punco , ker se je pač zaljubil vame in z njo ni mogel več biti. sedaj sva bila skupaj neuradno cca. 2 meseca, že na začetku sem mu povedala , da pri meni ne more živeti,…živim sama že nekaj let, neodvisna,služa, avto, izobrazba,..) z njim se imam res super, sex, vse.. ko sva bila skupaj vse ok. me pa motijo naslednje stvari ( ko pride ne prinese zobne krtačke,šampon,…itd, cote prinese v vrečki, ko vsa šla za vikend je prišel z vrečko :(, njegove trenutne finančne težave…ne morem ga jest živeti, plačevati,… trenutno že ampak kaj bo v prihodnosti? zato sem z njim zaključila, sedaj pa ne vem ali sem se prav odločila…? ker me pa izredno boli pri srcu in čutim da ne morem brez njega, ker je bil po dolgem času res fant, ki sva se ujela. Predlogi? Izkušnje ?

v dobrem in slabem – ti bi samo dobro – dobro ,da si ga skenslala, ker ga ne zasluzis

Odgovor na objavo uporabnika
vrecka, 17.05.2021 ob 14:39

Pozdravljeni,

pred časom sem spoznala fanta, ki pa je bil takrat še v vezi, po nejkakratnih druženjih, pisanjih sms – ov, itd…, je pustil dolgoletno punco , ker se je pač zaljubil vame in z njo ni mogel več biti. sedaj sva bila skupaj neuradno cca. 2 meseca, že na začetku sem mu povedala , da pri meni ne more živeti,…živim sama že nekaj let, neodvisna,služa, avto, izobrazba,..) z njim se imam res super, sex, vse.. ko sva bila skupaj vse ok. me pa motijo naslednje stvari ( ko pride ne prinese zobne krtačke,šampon,…itd, cote prinese v vrečki, ko vsa šla za vikend je prišel z vrečko :(, njegove trenutne finančne težave…ne morem ga jest živeti, plačevati,… trenutno že ampak kaj bo v prihodnosti? zato sem z njim zaključila, sedaj pa ne vem ali sem se prav odločila…? ker me pa izredno boli pri srcu in čutim da ne morem brez njega, ker je bil po dolgem času res fant, ki sva se ujela. Predlogi? Izkušnje ?

Ne motijo vas vrečke.

“Vrečka” je zgolj simbol podzavestno opaženih razlik pri dojemanju življenja in njegovih prioritet.
Urejenosti in preskrbljenost je luksuz le majhnega procenta mladih (itak v zapisu ni omenjena okvirna starost). Na nek način je bolje imeti pred seboj iskrenega človeka, ki še išče svoje mesto v življenju.. kot nekoga, ki “ima že vse pod kontrolo”.
Težko je pa napovedati ali je “luftarski” odnos do življenja nekaj začasnega ali se bo nadaljeval skozi celo neo-hipijevsko življenje. Tako imamo dva pola življenja, kjer je eden navidezno urejen in nadziran, drugi naključen in pljuje z vetrom. Oboje je pa iluzija nadzora, sobivanja in “naravnosti”.

Si sproščen? Ali mora biti res vse pod točno določenimi koti, se oblačiti času primerno (moda sama je že zbanalizirana Potemkinova vas), ima vse popredalčkano točno tako, kot to določa njegova okolica – družba oz. civilizacija?
Več družbenih norm, ko slepo sledi, manj je verjetnosti, da gre do sebe iskreno osebo.

In če nisi zmožben biti iskren do sebe, boš do drugega še toliko težje.
Bolj, ko posamzenik gravitira proti polu “urejenosti” ali “neurejenosti”.. zglednosti in neuglednosti.. manjša je verjetnost kakršnekoil iskrenosti.

Sredinska zmernost, ravnovesje.. je običajno najbolj zlgedna pot.. samo na njej običajno nikogar ni. Obvoznice egoizma in altruizma pa vedno zabasane.

De omnibus disputandum..

hvala obema 🙂

stepni_volk na kratko, kaj predlagate ?

hvala

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
De omnibus disputandum..

New Report

Close