Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza vratne vene

vratne vene

Oddaja Tednik od 46 minute dalje[/url] 🙂 Nastopajo naši osvobojenci: Petar Manojlović, Ruža Barić, Borut Soban in Ismet na posnetku iz operacijske dvorane.

Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

še res je!

Demokracija v medicini: kje se začne in kdaj se neha?

lep pozdrav vsem 🙂

tery
Ha.ha,ha “,praviš da je združenje “grobo pometalo nekaj svojih članov…”[ No,o tem bi se lahko SPET na dolgo in široko pisalo,ker vsaka zgodba ima dve plati. Resnica je pa taka,da je R.I. (ko so ga vrgli iz ZMSS) tako vsaj prišel v medije in ga je zadnje tri leta v medijih pogosteje zasledit kot Damjana Murka/i].
Vidiš vsaka stvar v življenju prav pride-samo,da človek dobi 5 minut slave (kot R.I.)

lp Tery

Zakaj in kako so vrgli R.I. iz ZMS lahko vidi vsak,tudi to komu je dalo prav sodišče in to 2x.In samo to je resnica.Pomilujem takšne ljudi kot si ti tery-včasihsva SE celo poznali.Čudno se mi zdi le to,kako to,da še ni prišlo tvojih 5 minut slave,kljub vsej svoji moči pri ZMS in vsej tvoji pokvarjenosti.R.I. ni iskal slave,iskal je pravico in jo dobil,prosil je Medicor za pomoč in jo je dobil.Ti pa pestuj svojo pokvarjenost še naprej in upaj,da ne boš potrebovala pomoči.Pri tebi beseda spoštovanje postane umazana,kajti ravno takšni kot si ti so podprli to,da se je bolnike metalo iz ZMS,mar ne?Si poznala umrlo,seveda si jo,še predobro…..Veš kaj,PIH-PA TE NI VEČ!!!

Če si imela take kot so tery za prijatelje, sito, sovražnikov nisi potrebovala 🙁

Očitno nekateri poznate tole tery, no, jaz je ne, lahko le rečem, da mi kot oseba iz foruma, ni niti najmanj všeč.
Kar pa se tiče tistega R.I., pa mislim, da vem, kdo je(po zaslugi tery) in dvomim, da bi se pojavljal kjerkoli le zaradi slave.
Preden pa spet pride do prepirov tu, raje povejte, če je karkoli “novega” glede Medicor-ja, kajti še vedno imamo željo priti tja.
Lep pozdrav, anna

Živjo,

Ali bi mi lahko kdo povedal, kje v Sloveniji pregledujejo vratne vene samoplačniško?
Prosil bi še, če mogoče veste koliko približno stane prgled.

Hvala za odgovor

Izvajalci CCSVI diagnostike se nahajajo na tej povezavi. Za ceno se pozanimajte pri samih izvajalcih.

Po dolgo časa sem prišla pogledat spet na forum in… tole mi ne zgleda več kot forum MS z nekaj dobrohotne pomoči, mnenj, razprav iz vseh strani, ampak militantno obmetavanje z besedami. Tolk zagrenjene zagrizenosti ali zagrizene zagrenjenosti, da je prav boleče brati.

Spletična, hvala za odgovor 🙂

Malenkost 🙂 Upam, da boš prišla na vrsto čim prej.

Sem že drugi teden na vrsti 🙂

Super! Dobro opravi 🙂

se strinjam!!

Opravila sem, samo pokazalo je bolj slabo tako, da se moram oglasit v Medicurju

Nič hudega. Stenoza je ozdravljiva.

Drži se! Vse bo še dobro 🙂

Za ostale, ki tole berejo, v tem članku je kratek opis zdravljenja stenoz v venah s filmčkom, ki nazorno prikazuje postopek.

Mojega moža je dobil v roke prav dr.Zoran Milošević. Naredili naj bi mu manjši poseg na žilici ,ki je pred dvema letoma in pol zakrvaela.Po tem je bil moj dragi mož čisto brez napak.Zdaj pa je kar na lepem dobil poziv naj pride v bolnico na poseg.V UPANJU DA BO PO POSEGU MANJŠA MOŽNOST PONOVNE KRVAVITVE JE TUDI ŠEL.11.6.2012 sem ga pustila na nevrološki kliniki,12.6 so mu naedili poseg in na mojo neskončno žalost 24.6.2012 se iz klinike nikoli več ne bo vrnil, ker je umrl zaradi hude krvavitve.

Mihael, moje iskreno sožalje. Za kakšen poseg pa je šlo, če smem vprašat??

najprej za rutinski potem pa za zelo rizičen poseg

S strani nevrološke klinike nobenega pojasnila niti predhodnega opozorila.Slo naj bi za manjši poseg preko dimelj ko pa se jim ni izšlo so pa rekli da je bil poseg zeeloo rizičen.Prišlo je do hude možganske krvavitve.Miloševiča pa ni bilo ne videti ne slišati.

Šlo naj bi za rutinski poseg preko dimelj zapiranje žile ki je pred dvema letoma in pol zakrvavela pri centru za vid.Poseg pa so kasneje označili za zelo rizičen.Miloševiča pa ni bilo ne videti ne slišati pa tak strokovnjak.

New Report

Close