vratne vene
tery
Ha.ha,ha “,praviš da je združenje “grobo pometalo nekaj svojih članov…”[ No,o tem bi se lahko SPET na dolgo in široko pisalo,ker vsaka zgodba ima dve plati. Resnica je pa taka,da je R.I. (ko so ga vrgli iz ZMSS) tako vsaj prišel v medije in ga je zadnje tri leta v medijih pogosteje zasledit kot Damjana Murka/i].
Vidiš vsaka stvar v življenju prav pride-samo,da človek dobi 5 minut slave (kot R.I.)
lp Tery
Zakaj in kako so vrgli R.I. iz ZMS lahko vidi vsak,tudi to komu je dalo prav sodišče in to 2x.In samo to je resnica.Pomilujem takšne ljudi kot si ti tery-včasihsva SE celo poznali.Čudno se mi zdi le to,kako to,da še ni prišlo tvojih 5 minut slave,kljub vsej svoji moči pri ZMS in vsej tvoji pokvarjenosti.R.I. ni iskal slave,iskal je pravico in jo dobil,prosil je Medicor za pomoč in jo je dobil.Ti pa pestuj svojo pokvarjenost še naprej in upaj,da ne boš potrebovala pomoči.Pri tebi beseda spoštovanje postane umazana,kajti ravno takšni kot si ti so podprli to,da se je bolnike metalo iz ZMS,mar ne?Si poznala umrlo,seveda si jo,še predobro…..Veš kaj,PIH-PA TE NI VEČ!!!
Očitno nekateri poznate tole tery, no, jaz je ne, lahko le rečem, da mi kot oseba iz foruma, ni niti najmanj všeč.
Kar pa se tiče tistega R.I., pa mislim, da vem, kdo je(po zaslugi tery) in dvomim, da bi se pojavljal kjerkoli le zaradi slave.
Preden pa spet pride do prepirov tu, raje povejte, če je karkoli “novega” glede Medicor-ja, kajti še vedno imamo željo priti tja.
Lep pozdrav, anna
Izvajalci CCSVI diagnostike se nahajajo na tej povezavi. Za ceno se pozanimajte pri samih izvajalcih.
Nič hudega. Stenoza je ozdravljiva.
Drži se! Vse bo še dobro 🙂
Za ostale, ki tole berejo, v tem članku je kratek opis zdravljenja stenoz v venah s filmčkom, ki nazorno prikazuje postopek.
Mojega moža je dobil v roke prav dr.Zoran Milošević. Naredili naj bi mu manjši poseg na žilici ,ki je pred dvema letoma in pol zakrvaela.Po tem je bil moj dragi mož čisto brez napak.Zdaj pa je kar na lepem dobil poziv naj pride v bolnico na poseg.V UPANJU DA BO PO POSEGU MANJŠA MOŽNOST PONOVNE KRVAVITVE JE TUDI ŠEL.11.6.2012 sem ga pustila na nevrološki kliniki,12.6 so mu naedili poseg in na mojo neskončno žalost 24.6.2012 se iz klinike nikoli več ne bo vrnil, ker je umrl zaradi hude krvavitve.