Najdi forum

Vratna vretenca in komolec!

Pozdravljeni!

Pred letom in pol sem imela prometno nesrečo, ki sem dobila udarec v vrat. Takrat se je pokazalo, da imam zvin vratna vretenca. Takrat me je še kar bolelo ampak ne tako močno. Sedaj čez leto in pol so se pa začele neznosne bolečine v vratu in v desni roki komolec. Roko mi trga kot, da mi nekdo hoče kite na rokah trgati. Ne morem vrat obrniti ne levo, ne desno ne navzdol in ne navzgor. Tako močno me boli, da še injekcije ne pomagajo. Imam že čisto modro rit od injekcij učinka pa ni. Bila sem na EMG. ki je ugotovil, da imam živec na komolec uničen in tako tudi na vratni hrbtenici, ker ne čuti desne roke.
Nekaj mi je omenil za operacijo ampak je rekel, da je to veliko tveganje.
Kaj mi vi priporočate? Sedaj imam še CT. slikanje v Valdoltri. Ali se, da to kdaj pozdraviti? Mislite, da z operacijo bi bilo boljše, da ne bi bilo bolečin?
Prosim za vaš nasvet, ki ga nestrpno čakam.
Pripravljena sem tudi biti samoplačnica samo, da ne boli.
100x vam hvala

Lep dan in preostanek vikenda vam želim
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Draga Doroteja,

Težave, ki jih imate v vratnem predelu, so seveda povezane s prometno nesrečo.
Predlagam, da opravite še CT in se potem s čimveč dokumentacije oglasite na pregledu pri manualnem terapevtu (lahko tudi pri meni).
Na osnovi detaljnega kliničnega pregleda, pregleda dokumentacije, pregleda gibljivosti segmentov vratne hrbtenice, se bom lahko odločil, ali bi Vam terapija pri meni lahko pomagala. Nič ne morem obljubiti, vendar upam, da so možnosti.

Lep pozdrav,

Aleksander Evdakov, dr. med.

Spoštovani dr. Evdakov

Sedaj v ponedeljek imam CT. V valdoltri. Če bi lahko mi nudili pomoč in, če bi lahko pomagali seveda, da se bom vam oglasila. Ne vem vaš naslov nič ne vem kam se naj vam oglasim. Prosim vas, če mi napišete, kje ste in kdaj lahko pridem oz. kako obratujete itd?
Če ne želite dajati svojega naslova na forum vas prosim, da mi pišete na moj osebni mail: [email protected]
Hvala za ponujeno pomoč!

Lepo vas pozdravljam
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Ker ne vem, od kod ste, vam povem, da se lahko oglasite v katerikoli ordinaciji MOGY ( lLjubljana, Maribor, Gorica), katera vam je bližja, saj smo vsi trije zdravniki enako specializirani. Moje podatke lahko dobite, če zgoraj kliknete na moje ime.

Če želite prav k meni, jaz delam v Mariboru, tel. 02/470-2413, več pa lahko vidite na naših spletnih straneh:

Lep pozdrav,
Aleksander Evdakov, dr.med.

New Report

Close