Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Vratna hrbtenica

Vratna hrbtenica

Spoštovani dr. Kersnik

No pa smo prišli v novo leto in zopet imamo stare težave. Kot veste sami, ki sem vam že pisala, glede moje poškodbe in vratnih vretenc. V ponedeljek grem v Lj. k nevrokirurgu dr. Tekavčiču.
Vem, da mi vi ne morete dosti pomagati, lahko me vsaj potolažite.
Namreč mene boli v vratu nato še v roki, najbolj v komolcu me boli, tako me boli, da ne čutim tri prsta in to so, palec, kazalec in sredinec in sedaj počasi že ugotavljam, da mi že hoče mravljinčiti še prstanec in mezinec. A mislite, da bo šlo brez operacije? Kaj menite za zdravilišče? Aha pa še to, ker ste mi rekli, da se vam oglasim glede zdraviliškega zdravljenja, če mi bo komisija odobrila. Tako je. Komisija mi je odobrila zdravilišče, samo moram počakati konec porodniške in to je, do 20. 2. 04. Tudi porodniško so mi podaljšali za tri mesece, ker imam nedonošenčka. Sem govorila z glavno dr. komisije in mi je rekla, da v času porodniške ne morem iti v zdravilišče, ko bo konec porodniške pa naj grem. Tako je in nič drugače. Jaz pa se skrbim iz dneva v dan kako bo, ali bo op. Ali ne. Kaj mi bo rekel, dr. Tekavčič, ker že slišim njegov glas, da bo rekel operacija, ki pa je zelo hudo tvegana.
Gospod zdravnik mi lahko odgovorite, zakaj morajo še nekje drugje mi rezati, da dostavijo mi pri operaciji vratne vretence? Koliko časa traja operacija? A traja veliko ur?
Hvala vam za odgovor in SREČNO V NOVEM LETU 2004
Lepo vas pozdravljam
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Spoštovani!

Tokrat me je viroza imobilizirala, saj nisem bil v stanju odgovarjati, zato pričakujem vaše sporočilo, kaj ste opravili danes.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Spoštovani dr. Kersnik
Samo, da ste se vrnili zdravi med nami, to je najbolj važno.

Danes sem bila pri prof. Tekavčiču, ki še morem opraviti MR. Čakalna doba je 28. mesecev kar nisem mogla verjeti.
Ker je dr. Tekavčič in dr. Denišlič z skupnimi močmi za dobro meni, sta mi uredila hitrejši datum za MR. ima 19. 2. to leto drugače naročajo šele za leto 2006.
To je pa naša demokracija!

Srečna sem, da mi gredo tako na roko in, da sem lahko hitreje naročena oz, da dobim datum pregleda.

Dr. Tekavčič je predlagal najprej v zdravilišče, ki bom šla konec februarja in nato ponovno k dr. Denišliču in zopet k Tekavčiču. Če se stanje ne bo izboljšalo, potem ne preostane nič drugega kot operacija.

Vas obvestim kako bo naprej. Če bom pa rabila vašo pomoč pa vam se še prej oglasim.
Hvala vam

Lep pozdrav in velikooooooo zdravja vam želim
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Spoštovani!

Ravno 5. sem dokončno zbolel z visoko vročino, zato doslej ni bilo duha ne sluha od mene, ker sem komaj zvozil službo in druge obveznosti. V ekran pa sploh nisem mogel gledati zaradi pekočih oči.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close