VRAŠČEN NOHT,DIABETES ,MEDICINSKA PEDIKURA,SPONKA
An. Nika d.o.o.CELJE ;
Pri sladkorni bolezni je znano,da se rane celijo zelo počasi. Vsaka oteklina, odrgnina in rana sta pri sladkorni bolezni lahko usodna. Vraščen noht je velika težava pri osebi z diagnozo diabetes. S pomočjo sponke 3TO,ki jo izvaja v našem podjetju posebej usposobljena terapevtka Vida Ozis in je ena izmed prvih v Sloveniji,ki izvaja to tehniko . S tehniko 3TO lahko doseže,da pacienta noht več ne boli,bolečina takoj izgine. V primeru,kjer je prišlo že do granulacije,vnetja in močne odtekline palca, pa je potreben večkraten zaporeden obisk pri pedikerju-terapevtu.
Skratka dolgoletne izkušnje in nenehno usposabljanje na področju vraščenega nohta in celotnega stopala, ji omogoča, da je lahko uspešna, še pri tako zahtevni situaciji.
Naš kontakt; 051 661 665
OPOZORILO!
RANA, OTEKLINA, VNETJE NA NOGI SODIJO K ZDRAVNIKU, POSEBNO PRI SLADKORNEM BOLNIKU!! IN NE K PEDIKERJU!
Še kako drži. Sama sem imela težave z močno vraščenim nohtom, vse je bilo vneto. Šla sem k dobri pedikerki, ki mi ni hotela nič delati, dokler je prisotno močno vnetje.
Tako sem sprva šla k zdravniku po antibiotik, da mi je vnetje izvenelo, potem pa sem šla vseeno na alternativno zdravljenje- nisem hotela pod nož, pa še težava se ponavlja.
Zato sem šla nazaj po trodelno sponko, 3to ali kako jo že imenujejo. Več kot odlično, noht je že skoraj čist raven. Po sponko hodim v medicinski center v Mariboru, so zelo profesionalni.
Kje točno je to? Sam imam tudi grozno, To je Medicinski center Betnava v mariboru?
VODILNA V EVROPI JE MED SPONKAMI VHO MEDICINSKA SPONKA, ki ima 100 % rezultat. Sama sem imela težave z zelo hudim vraščanjem. Po večkratnem obisku pri kirurgu sem našla strokovnjakinjo iz Celja, Vido Ozis. Uspešno so mi sanirali oddteklino,granulacijo in vnetje.Z VHO sponko lahko delam vse. Noht lepo in pravilno raste. Toplo priporočam vsem, ki imajo tovrstne težave. Jana iz Šempetra
Forum je zaprt za komentiranje.