Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost VRAŠANJE ZA PRAGO

VRAŠANJE ZA PRAGO

ALI MI LAHKO KATERA ODGOVORI KJE LAHKO DOBIM NASLOV ZA PRAGO IN KOLIKO STANE POSTOPEK ZA DONATORSTVO S SEMENOM. SE LEPO ZAHVALJUJEM ZA ODGOVOR.

LEP POZDRAV.

Živjo Matija,
za Prago sicer ne vem, sama sem bila v postopku v Zagrebu. Za ET zamrznjenčkov sem plačala 2.000,00 Hrk (zdravila v Slo). Punkcijo sem imela lansko leto in se cene žal ne spomnim. Sicer so pa v Zagrebu zelo prijazni, če želiš lahko poiščem številko.

neya kaj v zagrebu še delajo postopke z donorkami? Nekje se je nekaj govorilo da je možno samo pri moški neplodnosti?
Veš kaj več povedat prosim?

Po zadnjih podatkih, ki jih imam sedaj v Zagrebu nimajo darovalcev, čakajo tudi spremembo zakonodaje.
Naslov iz Prage je
Sanatorium Pronatal, Na dlouhe mezi 4/12, Praha 4 147 00
Czech Republic tel 420 2 61711606 fax 420 2 61711585
e-mail: [email protected]
Cene ne vem, ker greš lahko samo na iseminacijo , to je ena cena ali če greš na IVF, je velika razlika.

V Zagrebu niso nikoli delali postopkov z žensko jajčno celico.

Mislim, da so delali v ZG tudi z donorkami, vendar je bil tam potem en cirkus. Ko sem se jaz menila o postopku, mi je gin. omenil ZG. Je pa že kar nekaj časa, ko mislim, da ne delajo več. Bi morala vprašati mojega gin., ki gotovo ve take stvari. Menda delajo tudi v Beogradu in verjetno po nižji ceni, kot v Pragi, ma jaz se jim ne bi zaupala. Se mi zdi, da je klinika v Pragi na nivoju, čeprav je cena kar zasoljena.
Kitty, ma ti si tudi na čakanju za Prago? Veš, nisem dosti časa spremljala foruma, pa ne vem za tekoče zadeve.
Pozdrav.

Za donatorstvo s semenom ne vem. Sicer je na kliniki v čakalnici en cenik, kjer so cene za vse postopke, vendar si ne moreš zapomniti vsega. Pogledaš pač kar te zanima. Najboljše, da pokličeš ali pišeš na naslov, ki ti ga je dala Mojca.

a eko…ma sej se mi je kar zdelo da v zagrebu ni možno :-(((
Ma kaj pa Beograd? Je bilo tudi neki govora, nekaj časa nazaj.

Z darovanimi moškimi spolnimi celicami do zdaj v Zagrebu (še prejšnji mesec, sem bila tam) sploh ni bilo težav. Za ženske žal ne vem. Imam pa tel., delajo pa mislim da nekje do 15.00 ure. To je poliklinika IVF na Mirogojski: 00385 1467 8600.
Upam, da se v bodoče ne bo kaj spremenilo. Ko sem bila recimo jaz en dan pred punkcijo, so poklicali v Zagreb (pred ET pingvinčkov pokličeš sam) in že naslednji dan je bilo “darilce” pripravljeno za naju. Pa še blizu Slo je.

V Zagrebu je z jajčnimi celicami delal samo dr. Kurjak in to nezakonito, saj ste slišale za afero.

V Beogradu delajo pa tudi tako drago ni kot v Pragi. V Pragi je en postopek 3000 uvrov, za Beograd pa točno ne vem (1200 do 2000 evrov).

V marcu sta dve naši zanosili v Pragi

MojcaP katera klinika v Beogradu pa dela te postopke? Kaj je katera že bila???
Kakor sem slišala je v Beogradu možno pripeljati svojo darovalko.

To z Beogradom tudi mene zelo zanima. Na forum se sicer ne oglašam, ga pa kar redno berem in mi je v veliko opro, tako za dušo kot tudi za podatke. Hvala punce! Nejverjetneje mene čaka donorski postopek, potrebujem jajčno celico. Če bi katera kaj izvedela naj prosim napiše na forum. Pa še to ali katera ve na kakšen način dobijo celice v Pragi, kakšni so tam starostni in ostali kriteriji?

Hvala za številko. Ali mi lahko bolj podrobno opišeš na katerem postopku si
bila ( inseminacija, ivf ) ? Kolikokrat si bila na postopku, koliko stane, kje
si dobila ampule, tablete … ? Ti je do zdaj kaj uspelo ?
Najlepše se zahvaljujem za odgovor.
Midva sva že bila na štirih postopkih v Lj. in Mb. ( ICSI ). Žal neuspešno.
Še to, koliko časa si čakala na postopek v Zg. ?
Lep pozdrav ! Matija z ženo

New Report

Close