Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Vragolije na tajskem

Vragolije na tajskem

dva meseca nazaj smo sli s fanti na tajsko. Tam je bil en klub v kermu smo zural in tam sem spoznal eno punco za katero bi loh reku da je ljubezen mojega zivljenja pa sem pristopil do nje pa jo vprasal kako ji je ime pa je rekla da ji je ime kaira. Po vecih pijacah sva bila oba pijana ko srake pa sva sla skupaj do nasga apartmaja. Ostali fantje so se zural zato sva sla na najvecjo postlo in sva se lubckala potem pa sok: pod tisto obleko je mela nek mikropenis a sem bil tok pijan da sem to komaj opazil in sem si rekel no vsaj kondomov ne bo treba. Potem sva sla za predigro v 69ko in takrat sem imel prvic penis od nekoga drugega v ustih potem je pa sledil prava akcija. Kaira si ga je lepo poslinila in ga notri zabasala in je naprej bangala me potem je pa tako mocno spermirala vame da je ta cumshot prisel direktno na gspot in je se meni prislo potem je kaira hitro sla domov in fantje niso nic posumili. Problem je le v tem da imam doma punco ki jo je skrbelo ravno to, ampak jaz se tolazim da to ni bilo zares varanje ker je imela penis. Gej pa prav tako nisem ker je bila zame to cisto prava zenska.

New Report

Close