Najdi forum

Pozdravljeni

Imam vprsanje zakaj nimam motivacije za delo? Delal sem kod student veliko skor 28dni v mesecu okol 200ur in od enkrat mi je prislo v glavi da ne morem tega vec delat vedno sem sam sebi govoril da grem domov da ne morem tega več zdrzat in sem dal otpoved od tega je minilo 1.5 leto in zdaj nemam več motivacije za delo da grem v sluzbo ali karkoli nvm zakaj. Zdaj sem na zavodu in mogoce bom sel na poklicno rehabilitacijo nvm koliko je to dobro zame ce dobim satus invalida mislim da bom se tezje najdel zaposlitev..
Hvala lp

Pomoje si se skuril – preveč zahtev, premalo nagrade, še kakšna finančna pijavka povrh pa izkoriščevalski šef.
Lahko je tudi depresija pa obžalovanje, da nisi študentska leta zapravil za lumparije, za katere si prestar in o katerih vsi ostali govorijo, žrtvoval ljubezenska razmerja.
Pač edini izhoda je, da se postaviš nazaj na noge in sprejmeš, da lahko spreminjaš samo za naprej (kar je enostavno reči, zelo težko izvesti) – zdaj ko je “še” poletje mogoče kakšnim znancem/prijateljem/družini ponudi varstvo hišnih ljubljenčkov/otrok za motivacijo, jaz osebno že več let ne bi vstala iz postelje, če me moj pes ne bi potreboval, če je zelo hudo tudi kakšen psihoterapevt ali več. Pa tudi večkrat sem slišala – partnerja/partnerko rabi (gnezdenje motivira).
Je pa tako, da se dobrega partnerja/-ke ne najde kar tako, hišni ljubljenčki so resna obveznost za desetletje, dve; otroci še za dlje (pa deljeni)… Tako, da 7-14dni boš verjetno lahko za kakega tujega mačka skrbel (pa videl ali kaj pomaga) – mogoče ti bo dalo tisti milimeter potiska, ki ga potrebuješ. Če ne pa še kaj drugega najde.
Saj bo…

Hvala za odgovor ja dosti je toga res ne druzim se nimam prijateljev ne hodim ven itd

Potrebno se je vprasati kaj nas je motiviralo, da smo poceli kar smo poceli v preteklosti? Kaj se je v vmesnem casu spremenilo?
Sam si postavljam cilje, ki niso povezani s koliko (€) ampak kaj in na kaksen nacin? Osredotocite se na to kaj vas v zivljenju najbolj zanima, probajte biti najboljsa verzija sebe in imejte osredotocite se na napredek.
Le hrabro!

New Report

Close