Vprašanje
Ker sem na neki zelo težki življenjski preizkušnji,sem poklicala jasnovidko Maručo.
Mrazilo me je po celem telesu, saj je ženska natančno povedala moje stvari iz pretekosti. Vedela je, kaj se je zgodilo v ranem otroštvu, povedala mi je, kdaj sem padla v težko krizo. Navedla mi je natanko katero leto in res je.
Nakar me je opozorila na bolezen očeta in bilo je res. Povedla mi je zelo pozitivne stvari za naprej, kar mi je dvignilo razpoloženje in moram rečt, da sem zaradi tega zelo dobre volje. Napovedala mi je že tudi česa se naj pazim, a jaz se nisem in tako sem potem videla, da bi bilo bolje, da bi jo poslušala.
Povejte mi, sem nora ali je to moralno da sem jo poklicala in da se zdaj sprašujem kako je lahko ugotovila stvari iz preteklosti in ali sem nora, če se veselim prihodnosti, saj mi je napovedala zelo lepo leto, ki bo prišlo – 2009.
Prosim za vaša mnenja.
Svoje mnenje o jasnovidnpsti, jasnovidcih in naši zavesti sem že podrobno opisal prav na tem forumu, zato ga ne bi ponavljal. Vsekakor pa so jasnovidci dobrodošli, saj nam dvigajo moralo in preženejo črne misli. Če človek sam verjame v moč pozitivnega razmišljanja, pa lahko prihrani kakšen EUR……..
Igor, posreduj mi link, prosim.
Z veseljem, draga Ciklama, če mi poveš, kakšen link in kam. Če misliš na stran o mojih razmišljanih o jasnovidnosti, potem je to http://med.over.net/forum5/.
Forum je zaprt za komentiranje.